Evenimentul Zilei > Social > Doliu în SHOWBIZ. Mara Bănică este DEVASTATĂ de vestea neagră
Doliu în SHOWBIZ. Mara Bănică este DEVASTATĂ de vestea neagră

Doliu în SHOWBIZ. Mara Bănică este DEVASTATĂ de vestea neagră

Mara Bănică e distrusă de durere. Vedeta TV a primit vestea că Nicu Corsicanu, fratele lui Gigi Corsicanu, fostul șef al galeriei rapidiste, a murit.

La puțin timp după ce a aflat vestea tristă, Mara Banică a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care le explică fanilor ce relație avea cu Nicu Corsicanu.

Nea Nicu era tot suflet de rapidist. Ma suna, uneori, din senin: “Fetita, esti bine?”. Mi i dadea, pe rand, la telefon pe toti ai lui de acasa. La meciuri statea de ceva timp la oficiala, jos, pe primul rand. Ma cauta din ochi sa mi faca cu mana. De fiecare data coboram sa l pup. Se mandrea cu mine. Acum 5-6 ani, l am vizitat la spital si mi a promis ca nu mai fumeaza.

Vorbea doar despre Rapid si familie. Restul nu exista pentru el. Astazi s a dus la Dumnezeu cu rapidistii nostri din cer. A vrut el sa petreaca acolo Craciunul, sa i cante Pitis live imnul. Ramai cu bine, nea Nicule. Sa te ierte bunul Dumnezeu. Condoleante familiei, sotiei, copiilor, sa va intareasca Dumnezeu in momentele astea. Condoleante Gigi Raducan!.”, a scris Mara Bănică după aflarea veștii, conform Cancan.