Marin Turcu, președintele ALDE Bascov, a murit din cauza virusului chinezesc. Acesta era internat de trei săptămâni la Spitalul Județean din Pitești.

Marin Turcu, în vârstă de 52 de ani, a fost internat în urmă cu trei săptămâni la Spitalul Județean de Urgență Pitești, după ce a constat că are simptome specifice COVID-19. În urma testului efectuat la unitatea medicală, acesta a fost confirmat pozitiv.

CITEȘTE ȘI Ponta, dezvăluie legătura dintre Coronavirus și alegeri: „A fost manipulat numărul de…”

După analizele pe care i le-au efectuat, medicii au constat că acesta avea 90% din plămânul drept afectat precum și se confrunta și cu alte probleme medicale desul de grave.

Acuzații de malpraxis

Rudele îi învinuiesc pe medicii și asistenții din spital că nu s-au ocupat așa cum ar fi nost normal de pacient.

Familia răposatului  acuză medicii de malpraxis și urmează să depună o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, potrivit jurnaluldearges.ro.

CITEȘTE Fără târguri de Crăciun și de Paști! Nicușor Dan: „Ducem banii către chestiuni esenţiale”

„Până pe data de 26 septembrie, din spusele medicilor, starea lui era uneori staționară, uneori evolua în bine, doar că el îmi trimitea mesaje pe telefon, chiar și apeluri, că nu se simte bine deloc. (…) Zilele trecute acuza dureri foarte mari abdominale. (…) În data de 28.09 am sunat din nou să aflu starea lui (…), mi s-a spus că starea lui este chiar foarte bună, că l-au trecut de la mască cu ventilație la masca simplă de oxigen, saturația lui fiind favorabilă. Astăzi, 29.09 (marți – n.red.), la ora 7 dimineața, m-au sunat de la reanimare spunându-mi că tatăl meu a decedat și că de fapt starea lui era critică, în urma analizelor reieșind că 90% din plămânul drept este afectat, au depistat și un diabet și pancreatită. (…) Consider că analizele trebuiau făcute la începutul internării, până să fie început tratamentul”, a declarat fiica președintelui ALDE din Bascov, conform jurnaluldearges.ro.