Doliu fără margini în România! Vestea tragică, confirmată în urmă cu scurt timp. Mesaj sfâșietor

Doliu fără margini în România! Vestea tragică, confirmată în urmă cu scurt timp. Mesaj sfâșietor Sursa: Pixabay

Tatăl lui Gabriel Torje s-a stins din viață după o grea suferință. Fotbalistul a fost devastat de tragica veste și a ținut să își mărturisească durerea pe rețelele de socializare. A fost omul care l-a sprijinit cu fiecare ocazie.

Vasile Torje, tatăl fotbalistului din Ştefan cel Mare, s-a stins din viață în urmă cu câteva ore. Tragica veste a fost anunțată chiar de sportiv.

Gabriel Torje a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru omul care l-a crescut, dar și o poză împreună. Tatăl său l-a încurajat să înceapă cariera în lumea fotbalului și i-a fost alături la fiecare pas.

,,Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară, care m-ai învățat să alerg pe un teren de fotbal, care m-ai certat atunci când a trebuit, care m-ai felicitat atunci când am meritat, ai fost și vei rămâne veșnic în inima mea! DRUM LIN TATA”, a scris Gabriel Torje, pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa: instagram

Problemele se țin scai de Gabriel Torje

Pe lângă pierderea celei mai importante persoane din viață, fotbalistul s-a confruntat și cu alte situații dificile. Gabriel Torje (32 de ani) a revenit la Dinamo Bucureşti în acest sezon, dar nu s-a mai bucurat de succesul din trecut. Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a declarat că sportivul are parte de o serie de probleme familiale.

,,Pe Gabi Torje îl știu foarte bine, știu și ce caracter are. Trece printr-o perioadă cu probleme, foarte dificilă, nu mă refer la probleme din punct de vedere sportiv. Este vorba despre o problemă în familie. Sunt lucruri care pe el îl apasă.

Are și o problemă la picior, dar lucrul cel mai important și îngrijorător este că are o problemă în familie care este destul de dureroasă”, a declarat Flavius Stoican, în cadrul unei conferinţe de presă.

În acest sezon, Torje a evoluat în 14 partide, dar a reușit să marcheze doar patru goluri şi să ofere două pase decisive.

Fotbalistul se confruntă și cu probleme financiare. O firmă a acestuia a ajuns în insolvență, după ce s-au acumulat datorii mari în pandemie. Torje are un restaurant într-un mall din Deva, dar măsurile împotriva COVID-19 i-au afectat afacerea.

“Sunt concentrat pe altceva acum, pe partea fotbalistică. Nu aş dori să discut despre acest subiect. Firma este în regulă. Pot să vă asigur de asta”, a spus Gabriel Torje pentru Fanatik.