Evenimentul Zilei > Monden > Divorțează sau nu Andreea Bălan? George Burcea le bate obrazul internauților
Divorțează sau nu Andreea Bălan? George Burcea le bate obrazul internauților

Divorțează sau nu Andreea Bălan? George Burcea le bate obrazul internauților

Divorțează sau nu divorțează Andreea Bălan de George Burcea? Aceasta este întrebarea momentului. Toată lumea mondenă stă ca pe ace, ateptând verdictul. E cert că relația celor doi nu trece prin cea mai fericită etapă, dar momentan, niciunul din cei doi nu a vorbit, concret, de o separare.

Nici cântăreața nici actorul nu au comentat subiectul. Cel mult au avut reacții în comentarii, pe conturile de Instagram, răspunzând fanilor. Un comentariu acid l-a făcut Burcea. El le bate obrazul internauților că stau ”geană” pe divorțul lui și le cere să se mai liniștească. Sau să nu îl mai urmărească pe rețelele de socializare.

”Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii lui.

Sursa: Cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: