Evenimentul ZileiActualitateDinamo a fost ÎNVINSĂ de o echipă din liga a 2-a elvețiană, Andone e OPTIMIST: „Nu e problemă, o să corectăm”

Dinamo a fost ÎNVINSĂ de o echipă din liga a 2-a elvețiană, Andone e OPTIMIST: „Nu e problemă, o să corectăm”

Dinamo a fost ÎNVINSĂ de o echipă din liga a 2-a elvețiană, Andone e OPTIMIST: „Nu e problemă, o să corectăm”
Dinamo a pierdut, marți, amicalul disputat cu FC Zurich, scor 0-1, în cadrul cantonamentului din Spania. Ioan Andone a recunoscut că oamenii săi au comis greșeli nepermise.

Dinamo a fost învinsă de FC Zurich (echipă din liga a doua elvețiană), în partida amicală, disputată, astăzi, în cantonamentul din Spania. „CâiniI” au cedat cu scorul de 0-1, unicul gol al întâlnirii fiind reușit de Dzengis Cavusevici (39). Elvețienii au jucat în acest sezon în Liga Europa, și au remizat cu Steaua, de două ori: 1-1 și 0-0.

Ioan Andone, tehnicianul „câinilor”, a recunoscut că elevii săi au comis greșeli nepermise, dar și-a păstrat optimismul. „O echipă bine organizată. Dar și noi am pierdut prea multe mingi. În prima repriză n-am avut nici o ocazie. În a doua parte ne-am mișcat puțin mai bine. Zurich a fost cel mai greu adversar. Să nu uităm că a jucat în grupele Europa League. Noi am jucat slab azi. Au avut câteva ocazii mari, am stat prost în teren. Dar nu e problemă, corectăm”, a spus andone la Dolce Sport.


Accesează: