Derby-ul Dinamo – Rapid, programat în etapa 4-a a Ligii I, ar trebui să se dispute în perioada 10-12 august, în timp ce amicalul „câinilor roşii” cu FC Barcelona a fost fixat pe data 11 august, pe „Naţional Arena”. Reprezentanţii postului Digi Sport nici nu vor să audă de o reprogramare a derby-ului.
Cei de Digi au ameninţat Liga Profesionistă de Fotbal că nu vor plăti cea de-a doua tranşă din drepturile TV pentru sezonul viitor în cazul în care partida dintre Dinamo şi Rapid nu se va juca la data stabilită iniţial! Prima tranşă a fost achitată în urmă cu două săptămâni. Partida Dinamo – FC Barcelona ar urma să fie transmisă în direct de postul de televiziune Dolce Sport.
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, susţine că nu poate reprograma partida Dinamo – Rapid fără a avea acordul postului Digi Sport. „Ne-au zis clar: dacă nu se joacă, nu vă mai dăm a doua tranşă de bani pentru sezonul viitor! Dacă nu se înţeleg, liga nu poate amâna. Adică poate, dar e riscant, cluburile din Liga I mă dau afară în 24 de ore dacă nu-şi primesc banii.
I-am rugat pe cei de la Digi să înţeleagă că e un eveniment unic, că vine Messi, dar mi-au zis aşa: „Noi pentru ce vă plătim?” Ce puteam să le mai zic?”, a spus Mitică Dragomir, la postul GSP TV.