Evenimentul Zilei > Politica > Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR! Ce spune despre George Simion
Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR! Ce spune despre George Simion

Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR! Ce spune despre George Simion

Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR! Senatoarea a declarat că sigurul vinovat de excluderea sa este Sorin Lavric.
Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR! Senatoarea a declarat că „Sorin Lavric a ţinut cu USR şi mi-a închis microfonul. Mi-am permis să-i fac criminali”.
Diana Şoşoacă a spus că George Simion, preşedintele AUR, nu a avut nimic de-a face cu excluderea sa din partid. Totul a pornit de la Sorin Lavric.  Aceasta spune că în timpul unei intervenţii în Parlament i-a tăiat microfonul. De ce?  Pentru că ataca USR.

Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR! Ce spune despre George Simion

„Nu eu m-am luat, ei s-au luat. De la mai multe, ultima fiind declaraţia politică de azi. Când domnul Sorin Lavric a ţinut cu USR şi a ţinut să mi se închidă microfonul. Pentru că mi-am permis să mă opun celor de la guvernare.

Adică să încalc Constituţia, m-a bufnit şi râsul. Mi-a reproşat ca mi-am permis să-i fac criminali. Păi m-au întrupt exact când prezentam efectele adverse ale vaccinului Pfeiser. De pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte, 70% sunt la femei, care pot rămâne sterile.

Apoi a mai fost o problema cand am oprit mafia adopţiilor.  Am oprit 5 copii de la adopţii ilegale. Foarte multă lume m-a ameninţat. Dintre colegii mei nu. Doar au mustăcit şi au spus că trebuie să înţeleg că aşa este politica.

Diana Şoşoacă prima reacţie după excluderea din AUR: Atenţie, nu George, George e un om ok

Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan şi chiar a ridicat mâna la mine. I-am spus „cine eşti tu să îţi permiţi să ridici mâna la mine”. Nimeni din AUR nu e de acord cu măştile, a mai declarat Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă:  Eu pe Târziu şi pe Lavric nu i-am văzut niciodată în campania electorală

Diana Şoşoacă: „Ei niciodată nu m-au considerat AUR, pentru că eram venită de la Partidul Neamul Romanesc. Pe ei i-a deranjat că am păstrat aceeaşi linie. Domnul Tarziu chiar mi-a zis că nu mai suntem în campanie şi ar trebui să fim un partid serios.

În afară de George Simion si cu mine, nimeni nu a fost pe aceeaşi linie. El mi-a spus la tefelon să nu fac vreun pas greşit. Dar i-am spus că nu pot sta într-un loc unde mi se pune botniţa. Cand eu am militat toată viaţa pentru libertatea de expresie”.

Citeşte şi AUR a exclus doi parlamentari. Declarația lui Claudiu Târziu pentru EVZ: „AUR nu se rupe”

„Eu sunt în Neamul Românesc, pe persoană fizică, nu mă pot asocia niciunui partid. Am crezut că si alţii luptă cu mine. Mai bine să fiu singură. La mine campania electorală e de vreo 20 de ani”.

Nu am avut nicio ceartă cu George, am vorbit, ne-am întâlnit, nu am ce să-i reproşez

Şi continuă: „Eu nu am fost niciodată simpatizantă rezist, eu am ţinut cu adevarul. Nu am fost niciodată cu doamna Kovesi, dar a făcut şi bine şi vă spun ce. Când ea era la putere în instanţe se puteau câştiga dosare impotriva statului care acum nu s-ar mai putea câştiga. A fost singurul lucru pe care l-am apreciat la dânsa. Foarte multe din acele postări sunt fake, făcute în photoshop, nu-mi apartin vorbele alea. E foarte posibil ca acele postari să fi pregatit momentul de azi, pentru că ni s-a spus mereu să avem o atitudine umilă faţă de conducatori. Conducătorul meu este doar Dumnezeu, iar pe locul doi poporul român.

Evident ca exclud asocierea cu PSD, USR, PNL, UDMR şi a tuturor mizeriilor de acolo, împotriva cărora eu am luptat toată viaţa. Eu nu am ce decizie să atac, pentru ca deocamdata nu am primit nicio decizie”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.