Evenimentul Zilei > Politica > BREAKING NEWS. Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR
BREAKING NEWS. Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR

BREAKING NEWS. Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR, anunță jurnaliștii de la Antena 3. Prima reacție a controversatei senatoare.

Miercuri după-amiază, jurnaliștii de la Antena 3 au anunțat că senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR.

Colegii de partid au acuzat-o pe Diana Șosoacă de faptul ca ar avea relații mult prea apropiate cu senatorii din alte partide politice și ca nu respecta regulile grupului parlamentar AUR.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Prima reacție a controversatei senatoare

„Culmea este ca si reprezentantul AUR in Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat sa mi se închidă microfonul! Misoginism sau „politically correct”?”, e mesajul Dianei Șoșoacă cu trimitere la momentul în care erau prezentate cazurile de efecte adverse ale vaccinurilor Covid-19 în plenul Senatului.

După alegerile parlamentare care au avut loc în decembrie 2020, Diana Șoșoacă a devenit senator de Iași.

În ultimele luni, Diana Șoșoacă și-a câștigat notorietatea prin atacurile lansate la adresa autorităților cu privire la restricțiile impuse pentru a opri răspândirea pandemiei de coronavirus în România. Nu puține au fost momentele în care Diana Șoșoacă a lansat atacuri violente la autoritățile din România.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva?”, spunea Diana Șoșoacă, la Iași, în luna octombrie

„I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”, a spus Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, președinta Comisiei pentru abuzuri din Senat

După ce partidele parlamentare și-au împărțit comisiile din Parlament, Diana Șoșoacă, una dintre cele mai controversate prezențe din Parlamentul României, a devenit președintele Comisiei pentru Abuzuri din camera superioară a Parlamentului.

„Este normal ca toate comisiile importante, care vizează românii, să ajungă şi la parlamentarii AUR. Dacă ei vor considera că nu merităm şi ne lasă nişte comisii pe care le-au înființat acum în bătaie de joc, nu vom achiesa în a prelua preşedinţia acelor comisii”, a declarat atunci Geroge Simion, lider al formațiunii politice.