Evenimentul Zilei > Politica > Când va pleca Diana Șoșoacă din AUR. „Este doar un personaj cu un rol”
VIDEO

Când va pleca Diana Șoșoacă din AUR. „Este doar un personaj cu un rol”

Jurnalistul Robert Turcescu spune când va pleca Diana Șoșoacă din partidul AUR, menționând că aceasta „are un rol de jucat”.

„Diana Șoșoacă va pleca, la un moment din AUR”, a declarat jurnalistul Robert Turcescu. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Contrapunct EvZ TV.

Robert Turcescu susține despre Diana Șoșoacă că este un personaj temporar în componența AUR, arată Capital.

Care este, de fapt, rolul Dianei Șoșoacă în peisajul politic al României?

„E un personaj care joacă un rol, știe că există un electoral pentru așa ceva. Șoșoacă nu este sărită de pe fix, face acest lucru cu un scop și, în curând va pleca din AUR”, a dezvăluit Robert Turcescu.

Conform jurnalistului, Diana Șoșoacă a înțeles din prima că există un „public” și pentru ea. El face referire la parte din electorat care preferă „circul”.

Totul a pornit de la un videoclip postat pe Facebook. Este vorba de captura video în care Diana Șoșoacă încalcă restricțiile.

Când va pleca Diana Șoșoacă din AUR?

Diana Șoșoacă are probleme mari după filmulețul postat în urmă cu câteva ore. Mai exact, se pare că IPJ Iași a deschis o anchetă, după ce Diana Şoşoacă, senator AUR, a făcut vineri seara, petrecere la restaurant.

În fimulețul postat pe rețeaua de socializare, Diana Șoșoacă a făcut mai multe declarații.

După ce au cântat piese patriotice, senatorea AUR le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulți ani, români!”.

În tot acest timp, tot mai multe persoane au venit pe ringul de dans, îmbrățișându-se și cântând împreună. Diana Șoșoacă nu s-a putut abține și a ținut să-i facă și o declarație lui Raed Arafat, secretarul de stat în MAI.

Copreședintele AUR George Simion a declarat că nu are ce să-i reproșeze senatoarei AUR Diana Șoșoacă, după ce aceasta a participat la o petrecere într-un restaurant din Iași. Asta în contextul în care nu au fost respectate restricțiile anti-COVID.

„Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă, cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la «Treceţi batalioane române Carpaţii» şi le citeau de pe tabletă?”, a declarat George Simion la Antena 3.