Evenimentul Zilei > Politica > Culisele „decapitării” Dianei Șoșoacă. „Vrea să joace singură pe terenul dânsei”
Culisele „decapitării” Dianei Șoșoacă. „Vrea să joace singură pe terenul dânsei”

Culisele „decapitării” Dianei Șoșoacă. „Vrea să joace singură pe terenul dânsei”

Dan Tănasă, deputat al formațiunii politice AUR, a explicat motivele pentru care senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partid.

Miercuri, la Antena 3, Dan Tănasă, deputat al partidului AUR, a explicat motivele pentru care senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din formațiunea politică.

„Da, din păcate vă confirm. Nu pot să zic că este o veste foarte bună, dar din păcate dna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului când este demnitar al statului român. Dna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei, poate e mai bine așa. Un senator nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari și să transmită live pe FB, este incompatibil cu statutul de senator AUR. Nu sunt bucuros, nu mă bucură”, a declarat Dan Tănase, la Antena 3.

Dan Tănasă despre motivele pentru care Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. „ S-au strâns mai multe lucruri”.

„S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român. Doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”, a adăugat Dan Tănasă.

Diana Șoșoacă s-a filmat în timp ce petrecea în plină pandemie

Duminică seară, la B1 TV, Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, a oferit explicații după ce s-a filmat petrecând într-un restaurant, vineri seară.

„A fost ziua soțului meu, da. A fost o filmare făcută special, pentru 10 minute. A fost o dedicație pentru domnul Raed Arafat și pentru domnul Iohannis, care nu a fost făcută de un lăutar, ci de către un jurnalist. Cel care cânta este jurnalist. Ideea a fost să înțeleagă românii că s-a terminat cu mascarada și că oamenii trebuie să trăiască, să își continue viața, și mă bucur că foarte mulți au înțeles acest lucru, iar aceste persoane din Guvern și de prin Parlament, și de prin tot felul de instituții care sunt acum ofensate să ne spună, dacă au curajul, cum își fac petrecerile, inclusiv din timpul stării de urgență”, a spus controversata senatoare.