Viorica Dăncilă dă cărțile pe față. Cum se implica, de fapt, Irina Tănase în partid

Viorica Dăncilă dă cărțile pe față. Cum se implica, de fapt, Irina Tănase în partid sursa foto. EVZ

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Libertatea, Vorica Dăncilă, fostul premier al României, a făcut precizări despre cele mai controversate subiecte prezentate în cartea pe care urmează să o lanseze în curând.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Libertatea, Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a declarat că nu a primit niciodată vreun ordin de la Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD Liviu Dragnea. Afirmația fostului premier al României a fost făcută în contextul în care Paul Stănescu s-a plâns în repetate rânduri de faptul că Irina Tănase s-ar fi implicat în conducerea partidului.

Viorica Dăncilă susține că nu a primit niciun ordin de la Irina Tănase

„Mie Irina nu mi-a transmis niciun fel de mesaj, iar Liviu Dragnea a venit de trei ori la guvern. În rest vorbeam direct cu Liviu Dragnea, nu prin Irina, ci la telefon. Să explice Paul Stănescu ce a vrut să spună cu „Eu plec de la guvern că eu nu vreau să-mi traseze sarcini Irina Tănase!”. Știu că mai trimitea Liviu Dragnea mesaje prin Irina la partid, asta știu”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Libertatea.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, Viorica Dăncilă a mai explicat de ce crede că Marcel Ciolacu a sabotat-o la moțiunea de cenzură.

CITEȘTE ȘI: Ziua Unirii Principatelor Române. La ce evenimente participă demnitarii

Eu știu că Marcel Ciolacu mi-a arătat lista cu voturi cu câteva zile înainte și a spus că avem majoritate. El spune că matematica e matematică. Așa e. Lista pe care mi-a arătat-o nu s-a îndeplinit în ziua votului.

Știam că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu voiau să pună mâna pe partid. Ciolacu m-a sabotat la moțiune pentru că voia șefia partidului. A și făcut o conferință de presă, deși nu era șeful partidului și nu avea atribuții.

Nu știu dacă făcuse blat cu liberalii, nu am astfel de informații, știu că voia să pună mâna pe scaunul de președinte. De când l-am sprijinit să ia șefia Camerei Deputaților, a început ofensiva, alături de Paul Stănescu”, a mai spus fostul premier al României.