Evenimentul ZileiPoliticaCarmen Dan, replică usturătoare pentru Viorica Dăncilă. De la ce a pornit scandalul între protejatele lui Dragnea

Carmen Dan, replică usturătoare pentru Viorica Dăncilă. De la ce a pornit scandalul între protejatele lui Dragnea

Carmen Dan, replică usturătoare pentru Viorica Dăncilă. De la ce a pornit scandalul între protejatele lui Dragnea
Carmen Dan a oferit o reacție după ce a aflat că este criticată de Viorica Dăncilă, fosta sa colegă de partid și de la Guvernare.

Carmen Dan a reacționat după ce a fost criticată de Viorica Dăncilă. În cartea-interviu ce va fi publicată în perioada următoare, fostul premier al României vorbește și despre ex-ministrul de Interne.

Legat de sabotajul din propriul partid, PSD, Dăncilă afirmă că Dan a cerut la un moment dat îndepărtarea bannerelor. Era vorba despre afișele în care apărea Viorica Dăncilă. Cea care a luptat în turul al doilea contra lui Klaus Iohannis, actualul lider de la Cotroceni, în anul 2019. Carmen Dan a negat acuzațiile lansate în cartea respectivă de fosta ei colegă de partid.

Ce spune Carmen Dan despre Viorica Dăncilă

„Nu a existat un asemenea episod. Nu știu de unde, în ce fel, dar doamna Dăncilă are o dorință exagerată de a întoarce adevărul în favoarea propriei perspective”, a declarat Carmen Dan pentru libertatea.

Fostul ministrul de Interne a acuzat-o astfel pe Dăncilă că deformează realitatea și denaturează faptele. Carmen Dan a recunoscut că a existat un asemenea episod, cu îndepărtarea afișelor electorale. Dar evenimentul s-a petrecut la câteva luni după încheierea alegerilor.

„Nici măcar nu am provocat eu discuția”

„A fost o singură discuție, la o ședință a organizației Videle, la 3 – 4 luni de la alegerile prezidențiale, deci după terminarea campaniei electorale, când am spus că da, putem da jos afișele cu candidatul nostru la prezidențiale din interiorul organizației.

De aici până la a da jos bannerele, nici vorbă de așa ceva. Nici măcar nu eu am provocat discuția. Sediul plătit de Carmen Dan, cu utilități plătite de Carmen Dan, ne pregăteam pentru locale, era normal să dăm jos afișele”. A mai spus Carmen Dan pentru sursa citată.

De ce vine Dăncilă cu aceste acuzații la doi ani distanță? Carmen Dan a spus: „Mă întreb și eu. Dacă avea ceva de spus, trebuia să o facă atunci. Eu cred că nu-și dorește decât atenție. E greu când ai impresia că te pricepi la toate și că toate funcțiile pe care le-a obținut nemeritat te reprezintă. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”.


Accesează: