Ore în șir pierdute, bani cheltuiți pe drum, nervi întinși la maximum și promisiuni deșarte. Așa arată, pentru unii aspiranți la titlul de Master- Chef, experiența preselecțiilor de la Buftea. Nu lipsesc atacurile de panică, suferite în august, la peste 40 de grade Celsius și zecile de ore de așteptat indicațiile producătorilor nervoși.

„Am plecat din Sibiu cu mașina mea. Deși înțelesesem că bonurile de benzină se decontează, însă cei de la Pro TV s-au făcut că nu știu nimic. În schimb am aflat că niște cunoscuți de-ai lor, care veneau din Drumul Taberei, au avut transportul asigurat. În august, după opt ore pe drum, am stat în picioare o zi întreagă, într-o căldură de nedescris, pentru că s-a filmat o altă parte a concursului. Filmările s-au făcut în niște clădiri goale din Buftea, cu un WC situat la 500 de metri și fără niciun restaurant de unde să cumperi ceva de băut sau mâncare”, a povestit un concurent venit la preselecții tocmai din Sibiu.

Scenariul s-a repetat pentru mii de pensionari, femei gravide, sau oameni veniți de departe cu copiii după ei.

O tânără din Moldova a răbufnit și a dat cărțile pe față, după ce a fost eliminată din cauza unei greșeli a organizatorilor: „Am făcut o prăjitură cu foietaj, dar nu le mergea cuptorul. Am chemat pe cineva din staff, dar nu m-a putut ajuta. La final, prăjitura mea, care la prima preselecție, când am făcut-o acasă, ieșise perfect, avea acum coca crudă. Plângeam și mi se făcuse rău! Am încercat să le spun juraților despre condițiile puse la dispoziție de organizatori, dar mi-au retezat macaroana. Am urmărit filmările și nu a fost difuzat ceea ce am spus”.

Te-ar putea interesa și: