Dezvăluire macabră după moartea lui Ion Caramitru. Este un fost coleg de scenă

Dezvăluire macabră după moartea lui Ion Caramitru. Este un fost coleg de scenă

Moartea marelui actor Ion Caramitru l-a făcut pe un alt reprezentant de seamă al teatrului și al cinematografiei, Alexandru Arșinel, să declare că publicul trebuie să se obișnuiască încet, încet cu astfel de vești negre, având în vedere vârstele înaintate ale artiștilor alături de care a evoluat de-a lungul anilor înainte de Revoluție, dar și după.

Mai mult, actorul de comedie în vârstă de 82 de ani a transmis un mesaj prin care își pregătește propriii fani pentru momentul veșnicei despărțiri. Reacția lui Alexandru Arșinel a venit la puțin timp după ce s-a aflat că a murit Ion Caramitru.

Așa cum reiese din rândurile de mai jos, fostul ministru al Culturii și fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase au colectat multe amintiri împreună. Așa cum o spune chiar Arșinel, între cele două mari personalități ale sceneri românești n-a fost o relație mereu armonioasă.

Totuși, de cele mai multe ori, cei doi actori au trecut peste și au făcut totul pentru ca drepturile confraților să fie respectate. „Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate. Dacă spun din facultate, spun de acum 50 de ani…

Ne puteți urmări și pe Google News

M-am înțeles bine cu el, chiar dacă uneori întâlnirile noastre erau mai aspre, dar de fiecare dată ne uneam forțele pentru binele artiștilor. Așa au apărut o serie de drepturi pe care le-au obținut artiștii într-o perioada foarte grea.

Arșinel și Ion Caramitru au luptat pentru actori

Arșinel

Lefurile, indemnizațiile, tot ce era legat de artă, știință, erau foarte mici și uite așa au existat multe întâlniri din care artiștii și nu numai doctorii etc au obținut unele drepturi. Și asta în mod special datorită lui Ion Caramitru.

Regret dispariția lui”, a fost mesajul lui Alexandru Arșinel, despre care se știe că a fost chinuit de problemele de sănătate pe care le are la rinichi. În plus, Arșinel a reușit să treacă recent și peste Covid-19, dar tot nu este liniștit.

Ulterior, actorul a acuzat că nu mai are atât de multă putere, că este mereu obosit și nu mai are aceeași energie ca înainte. Acesta este și motivul pentru care o data la trei luni ajunge la spital, pentru investigații.

De asemenea, el a suferit mai multe operații de-a lungul vremii. „Este greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul.

Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente”, a completat Arșinel, conform spynews.ro.