Evenimentul ZileiPoliticaDeputata care se afișează în Parlament cu un ceas exclusivist, evaluat la 180.000 de dolari. Ce a precizat în declarația de avere

Deputata care se afișează în Parlament cu un ceas exclusivist, evaluat la 180.000 de dolari. Ce a precizat în declarația de avere

Deputata care se afișează în Parlament cu un ceas exclusivist, evaluat la 180.000 de dolari. Ce a precizat în declarația de avere
Laura Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a făcut senzație în Parlament cu un ceas extrem de valoros, evaluat la 180.000 de dolari.

Avocata Laura Vicol, președintele Comisiei juridice din Camera Deputaților, poartă un ceas extrem de valoros, care este evaluat la aproximativ 180.000 de dolari. Este vorba despre un Richard Mille, pe care Laura Vicol l-a avut la mână în mai multe apariții în Parlamentul României.

Laura Vicol deține un ceas extrem de valoros, pe care și-l permite mari vedete

Avocata s-ar fi lăudat cu ceasul ei, colegilor de partid din PSD, conform g4.media.ro. Ceasul Richard Mille este cunoscut și ca „ceasul vedetelor vedetelor”. Această creație de lux este cumpărată de foarte multe nume importante din lumea sportului, muzicii sau filmului.

Printre vedetele care promovează brandul se numără tenismenul spaniol Rafael Nadal și cântărețul american Pharell Williams. În propria declarație de avere, Laura Vicol a afirmat că deține ceasuri și bijuterii în valoare de aproximativ 800.000 de euro.

Deputata PSD raportează un venit anual din activitatea de avocat în valoare de 145.960 de RON, la care se adaugă cadouri de nuntă și de botez în valoare cumulată de peste 100.000 de euro. Indemnizația de parlamentar este, potrivit declarației de avere, de 4171 de RON pe lună, conform sursei citate.

Ce se precizează în declarația de avere a avocatei

Potrivit declarației de avere, soțul Laurei Vicol, Ciorbă Vladimir Răzvan, a raportat un venit anual din salariu în valoare de 275.199 RON. Deputata PSD a fost aleasă joia trecută în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților cu voturile primite din partea PSD, PNL și UDMR.

sursa: facebook

Vorbind despre cariera sa, avocata Laura Vicol a afirmat că de-a lungul timpului a apărat și oameni bogați, și oameni săraci, nu doar dosare așa zis controversate”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că nu are „nici o problemă cu activitatea profesională” a Laurei Vicol, și a mai precizat că urmează să aibă o discuție la nivel de partid în această privință.

 

 


Accesează: