Marcel Ciolacu, criticat dur pentru faptul că nu își respectă obligațiile asumate. Cea care a făcut acest lucru este Denis Rifai, care anunțase că președintele interimar al PSD,  Marcel Ciolacu, va fi invitatul ei în cea de a două parte a emisiunii de miercuri .Marcel Ciolacu i-a transmis în direct moderatoarei Realitatea PLus Tv că nu va mai veni în emisiune , în ciuda faptului că dăduse asigurări că va fi prezent în studio, potrivit stiridiaspora.ro.

Decizia lui Marcel Ciolacu a stârnit indignarea lui Denise Rifai, care a declarat că nu îl va mai invita niciodată la o emisiune moderată de ea.

„Domnul Ciolacu tocmai ce m-a anunțat că nu mai sosește la Realitatea în această seară. L-am invitat de săptămâna trecută, trebuia să vină de miercurea trecută, a zis că vine joi, dup-aia a a zis că vine luni, apoi a zis că vine marți, iar marți mi-a zis că vine astăzi. În cele din urmă m-a anunțat acum că nu mai vine deloc. Și-a ales PSD președinte ! Salutăm președintele PSD ! Mă așez bine că avem treabă multă. Ce-a făcut domnul Ciolacu, s-a pierdut pe drum? Îi e frică de mine? Pun întrebări rele? Sunt rea, nu? Sunt toată o biată femeie… Sunt și biată și femeie… Eu nu stau să-mi fac programul după domnul Ciolacu. Până mor nu-l mai invit ! După cinci zile de invității a anunțat sus în redacție că nu mai vine, ” a spus Denise Rifai în emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea Plus.