În România copile de 12 ani rămân însărcinate cu primari, a amintit moderatorul emisiunii. Nimeni nu este oripilat că fetele nu știu ce nenorocire se abate asupra vieții lor, în schimb Barna țipă de la tribuna Parlamentului că părinții au rămas cu o mentalitate de Ev Mediu. Însă Evul Mediu nu a fost doar întunecat, ci și o perioadă „creatoare de minuni”.

Barna și Evul Mediu, baba și mitraliera

O știre face înconjurul lumii: un transgender american a născut doi copii. „Dacă orele de educație sexuală în școli vor aborda și noțiunea de transgender, cine va opera cu aceste noțiuni care vor lăsa urme adânci în viață? Cât de bine pregătiți sunt ei să explice ce e un transgender? Semidoctul Dan Barna vorbește de lumea medievală cu scârba șefului de gară. Pune, mă, mâna pe carte! A jignit juma’ de țară”, a remarcat Robert Turcescu despre intervenția liderului USR.

Jurnalistul Bogdan Comaroni se întreabă dacă într-adevăr o nouă lege a educației sexuale ar conduce la mai puține sarcini nedorite la copii. O soluție ar fi, în opinia clujeanului Octavian Hoandră, cursurile cu părinții, căci „dacă părinții sunt pregătiți, pot să le explice cel mai bine copiilor”.

Nu poți să lași așa progresiștii. Pun mâna pe un ciocan și dărâmă tot

„Copilul va întreba, la un moment dat, ce e el pe lumea asta? E o demență. Nu poți să-i lași așa (n.r. – progresiștii USR). Pun mâna pe un ciocan și dărâmă tot”, a opinat moderatorul.

Bogdan Comaroni a oferit o explicație acestui paradox din atitudinea sexomarxiștilor de la USR: „E împotriva electoratului și a ideii lor de vot. Lovesc cu barosul. Când ai un spate atât de puternic, îți permiți să dărâmi totul. Nu îi interesează”. În această cheie se explică pretinsul război crâncen al primarului de la sectorul 1, Clotilde Armand, cu mafia. „E un agent de influență economică”, a conchis Comaroni.

Nu caută voturi, ei caută doar să împlinească punctele trecute pe agendă, a remarcat moderatorul. Octavian Hoandră și-a exprimat încrederea că „această încercare furibundă se va lovi de valul de credință ortodoxă„, în contextul în care, în opinia lui Comaroni, „părinții nu au o gândire progresistă„.

Cu cinism sexomarxist despre decreței: Îi ții în câmpul muncii până mor

În ultima săptămână au făcut vâlvă declarația furibundâ a CEO-ului Terapia Cluj, Dragoș Damian, care nu dădea mari speranțe genereției „decrețeilor” că vor prinde pensia. „Se gudura în pandemie că se pune la dispoziția Guvernului. Dacă guvernul îi dădea bani pentru medicament nu mai murea lumea la 62 ani”, a remarcat Hoandră. În timpul ăsta, șefa DIICOT Giorgiana Hossu se pensionează la doar 49 ani.

Însă nici controversatul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, nu s-a lăsat mai prejos. „E în agenda lor, să tragi până mori. PNRR a fost făcut din pix ca să se poată abona la acei bani”, a observat Bogdan Comaroni.

Cum l-a uns Biden pe Geoană candidat. Fotografia de o mie de puncte

O fotografie recentă a președintelui Joe Biden, care îl bate pe umeri pe secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a provocat multă rumoare. Moderatorul emisiunii a explicat: „Scaunele sunt goale, totul a fost aranjat pentru foto”.

„Poza ar trebui să îi pună în gardă pe adversarii lui Geoană”, a remarcat Comaroni. Clujeanul Octavian Hoandră a amintit că Băsescu i-a furat – „e demonstrat” – lui Geoană președinția României. Totuși, PSD-istul are un mare merit față de alți viitori competitori – ” multe nulități” – la funcția supremă în stat, în opinia lui Turcescu: „Are genul de educație care ar mai conta într-o lume normală”.