Întrebat ce părere are despre presiunea mediatică, din ultima perioadă, asupra Corinei Creţu, şeful Executivului de la Bucureşti a răspuns că el a susținut-o pe Corina Crețu și a respectat decizia lui Jean Claude Juncker de la început. 

"Eu am fost surprins de alegaţii care au apărut în presă vis-a-vis de o ranchiună din partea mea sau un interes din partea mea de a-i afecta calitatea mandatului. Vreau să spun încă o dată că eu îi doresc succes Corinei Creţu şi am avut o discuţie cu ea la telefon zilele trecute, îi doresc succes şi o să îi dau tot sprijinul. Nu am absolut niciun fel de alte ambiţii şi ar fi chiar ridicol să se spună că am eu interes într-un insucces al Corinei Creţu, mai ales acum când mi-am asumat această responsabilitate de prim-ministru", a spus Cioloș citat de Agerpres. 

Cioloş a adăugat că nu crede că imaginea României e afectată şi a precizat că are încredere în capacitatea preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, de a decide referitor la funcţionarea Comisiei. 

"Nu cred că imaginea României este afectată. Ar fi afectată dacă am intra noi într-un scandal şi într-un astfel de circ. Eu am încredere în capacitatea preşedintelui Juncker de a decide vis-a-vis de funcţionarea Comisiei, vis-a-vis de performanţa membrilor Comisiei. Am trecut eu însumi prin această experienţă de membru al Comisiei Europene şi ştiu cum se lucrează acolo", a mai spus Cioloș.