Culturistul Viorel Ristea a luat misterul morţii sale în mormânt

Culturistul Viorel Ristea a luat misterul morţii sale în mormânt

Raportul medico-legal complet va fi finalizat de americani abia după patru luni. Familia culturistului crede că detaliile decesului vor fi secrete.

Zeci de maşini au umplut aleea principală a Cimitirului Ghencea Civil din Capitală. Toate aveau lipite pe parbrize poza lui Viorel Ristea. În jurul orei 11.00, la biserica cimitirului, s-au strâns rude, prieteni şi cei care l-au apreciat pe tânăr. După ce s-a terminat slujba, înaintea sicriului alb în care se afla trupul neînsufleţit al culturistului, a pornit o mare de coroane de flori pe aleile cimitirului. Viorel Ristea a fost încadrat de un grup de tineri ca munţii, la fel ca el. A fost purtat pe braţe de colegii săi, alături de care a transpirat în sala de forţă. "<>, aşa îi plăcea să-şi mai spună în ultima perioadă. Nu era plin de el, o spunea zâmbind, şi până la urmă chiar avea un pic de dreptate, era cineva în culturism", a spus despre fratele său" Cătălin Ristea. Condus pe ultimul drum prin intermediul internetului În jurul orei 12.00, culturistul român a primit ultimele aplauze de la zeci de oameni cu ochii în lacrimi. Cei care nu au putut ajunge la înmormântare şi-au luat rămas bun de la Viorel Ristea pe pagina profilului de pe forumul topculturism.ro, acolo unde sportivul îşi posta fotografii, le dădea sfaturi altor culturişti şi scria impresii de la antrenamente înaintea unor concursuri importante la care participa. După mai bine de patru săptămâni, sportivul Viorel Ristea şi-a găsit liniştea. "Raportul medico-legal va fi probabil secret" Apropiaţii încă mai caută răspunsuri. Din primele expertize ale legiştilor, cauza morţii sale rămâne infarctul miocardic. Însă cum s-a ajuns acolo, e o întrebare la care, pentru a răspunde, legiştii americani au cerut un răgaz de aproximativ patru luni. "Atunci aşteptăm datele raportului. Însă va fi totul secret şi, probabil, nici noi nu vom afla ce a provocat moartea sa", a explicat Eugen Ristea, fratele cel mare al lui Viorel. Colegii culturistului spun că Viorel a murit pe 16 iunie, "exgerând" la antrenamente pentru un ideal, unul pe care îl au şi ei şi de aceea merită respectul lor. Culturistul a zburat până în Miami, Statele Unite, pentru că visa să câştige Muscle Mania, concursul la care în 2009 a fost al doilea, iar în 2010 al cincilea. "Spera că de data aceasta îl va câştiga, că va fi primul. Oricum, odată cu participările sale a deschis uşa în America pentru mulţi culturişti din ţară", e de părere Cătălin Seimeanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Viorel. EXPLICAŢIILE FAMILIEI Cauzele decesului lui "Arnold de România"

> OBOSEALA. Concluzia medicilor americani este că moartea a survenit în urma unui infarct miocardic, iar cauza o reprezintă o oboseală cronică. După ce a aterizat în Statele Unite nu s-a odihnit, a făcut antrenamente şi s-a plimbat. > DESHIDRATAREA. Colegii care au făcut antrenamente cu el spun că nu era adeptul acestei metode. > ÎNFOMETAREA. Fratele său infirmă această ipoteză şi spune că în ziua decesului mâncase câteva bucăţi de friptură, pâine şi băuse Cola, băutura sa preferată. > ANTRENORUL. O parte dintre culturişti au spus că i-au lipsit sfaturile unui specialist. Colegii lui spun că era un bun antrenor, ar fi avut nevoie doar de un partener de antrenament. CITIȚI ȘI:

  • Viorel Ristea a ales să moară pentru un fizic á la Schwarzenegger
  • Viorel Ristea a murit pentru o vacanţă la Miami!
  • Ce a zis Viorel Ristea cu un minut înaintea morţii
  • TRAGEDIE ÎN CULTURISM. "Aşa a murit Viorel Ristea, pe fondul nemâncării, deshidratării profunde şi antrenamentului dur" | VIDEO
  • Familia culturistului Viorel Ristea rupe tăcerea. Scrisoarea confirmă afirmaţiile EVZ

Ne puteți urmări și pe Google News