Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > CRONICA MONDENĂ: Bahmuţeanca s-a plictisit acasă. Vreau să-i dau un sfat
CRONICA MONDENĂ: Bahmuţeanca s-a plictisit acasă. Vreau să-i dau un sfat

CRONICA MONDENĂ: Bahmuţeanca s-a plictisit acasă. Vreau să-i dau un sfat

Am fost prieten bun cu Adriana Bahmuţeanu. Şi cred că suntem în continuare, doar că ne vedem mai rar. Am fost invitat în emisiunile ei, pe vremuri, am făcut împreună o revistă pentru femei. "Zău", care ar fi avut mari şanse să concureze Formula As, dacă patronatul de pe atunci ar fi înţeles şi respectat intenţiile noastre.

Am încercat să am un rol pozitiv în controversele pe care le avea cu Silviu Prigoană, fără nicio şansă, aproape, pentru că ei aveau mersul lor. Cel puţin eu mi-am dat seama atunci că se vor linişti şi vor face o viaţă împreună şi mă bucur pentru că aşa s-a şi întâmplat.
Aseară, Adriana era pe două televiziuni şi poate o fi fost chiar pe mai multe. În ultima vreme am observat că apare foarte des şi m-am gândit că s-a plictisit pe acasă şi s-a hotărât să iasă din nou pe sticlă.
La una dintre emisiuni am observat că toca aşa-zisele vedete autohtone. Cu răutate şi exigenţă, pentru că ar avea acest drept.
Puţină lume ştie că Adriana Bahmuţeanu este o foarte bună ziaristă. Ştie şi să scrie, dar şi să facă publicaţii. Are o pregătire complexă, controlează foarte bine, de exemplu, domeniul social. În acest sens mi se pare că nu are rost să se mai apropie de lumea mondenă, care nu are nevoie decât să fie suită toată pe un vapor şi expulzată undeva, la capătul lumii, să nu mai auzim niciodată de nici unul dintre ei. Poate numai aşa scăpăm de tabloidizarea asta, care ne sufocă.
Nu are nici un rost, Adriana, să mai faci ţăndări „vedete”. Mai bine construieşti ceva. Ai alături un om care a probat faptul că este un bun manager. Poate îl tragi, din nou, către media. Mulţi ziarişti, dragi ţie, aşteaptă asta.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: