Crin Antonescu: Am emoţii normale pentru o fiinţă vie

Crin Antonescu: Am emoţii normale pentru o fiinţă vie

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a mers să voteze dis de dimineaţă. În jurul orei 9.15 acesta, însoţit de câţiva liberali, printre care Eugen Nicolăescu, a votat la secţia de votare de la şcoala nr. 73.

"Am votat pentru că sunt cetăţean al României, şi pentru că e un moment important în istoria acestei ţări, vreau ca noi, cetăţenii acestei ţări, să decidem. Am votat pentru că este un referendum legal,constituţional, pentru că se aplică voinţa majorităţii", a declarat Crin Antonescu la ieşirea din secţia de votare. Întrebat dacă are emoţii, Crin Antonescu a răspuns: "Oarecum! Am emoţii normale pentru o fiinţă vie!". Antonescu şi-a exprimat speranţa că va fi "o prezenţă decisivă" la urne. Întrebat dacă are un mesaj pentru preşedintele suspendat, Traian Băsescu, Antonescu a răspuns: "Cetăţene, votează!". Crin Antonescu va participa astăzi la ceremoniile dedicate Zilei Imnului Naţional. CITIŢI ŞI:

  • Dăm 10.000 de euro! Stai cu ochii pe fraude
  • USL pregăteşte o mineriadă la Vila Dante în ziua referendumului. Vanghelie îşi activează combatanţii la "Ziua porţilor deschise". Serviciile secrete sunt în alertă
  • DE CE NU MERG LA REFERENDUM. Mircea Mihăieş: Referendumul nu e ceva obligatoriu
  • DE CE NU MERG LA REFERENDUM. Ion Cristoiu: "Premierul a îndemnat, în chip iresponsabil, la fraudarea referendumului în favoarea USL"