Evenimentul Zilei > Actualitate > CRIMINALUL de pe Calea Victoriei care şi-a UCIS iubita cu sânge rece era OBSEDAT de ea. În urmă cu patru zile bărbatul a postat un MESAJ TULBURĂTOR pe Facebook
CRIMINALUL de pe Calea Victoriei care şi-a UCIS iubita cu sânge rece era OBSEDAT de ea. În urmă cu patru zile bărbatul a postat un MESAJ TULBURĂTOR pe Facebook

CRIMINALUL de pe Calea Victoriei care şi-a UCIS iubita cu sânge rece era OBSEDAT de ea. În urmă cu patru zile bărbatul a postat un MESAJ TULBURĂTOR pe Facebook

Calea Victoriei s-a cutremurat miercuri dimineaţă. Vânzătoarea unui magazin de lux a fost ucisă cu sânge rece, iar primele informaţii arată că agresorul este fostul iubit al femeii. Bărbatul a fost prins de oamenii legii în apropiere de locul crimei, într-o curte interioară.

Citeşte şi: CRIMĂ pe Calea Victoriei la magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu. Femeia ÎNJUNGHIATĂ a decedat. CRIMINALUL este în libertate | UPDATEOdioasa crimă a avut loc într-un magazin de lux de pe Calea Victoriei, deţinut de Alina Măgureanu, fosta noră a fostului şef SRI, Virgil Măgureanu, unde Ivan Loredana lucra ca şi vânzătoare. Proprietara magazinului a povestit că femeia de 38 de ani era hărţuită de fostul iubit şi era ameninţată cu moartea. Bărbatul mergea de nenumărate ori la magazin, cerându-i să se împace cu el, iar atunci când nu reuşea, îi trimitea mesaje în care o ameninţa cu moartea.

Alina Măgureanu povesteşte că femeia se temea de el. A depus plângere la poliţie pentru hărţuire pe său, însă nu s-a întâmplat nimic. Autorităţile nu au luat nicio măsură pentru a preveni o tragedie. Se pare că bărbatul ar fi avut şi probleme psihice, fiind în evidenţa Spitalului Obregia. El ar fi încercat să se sinucidă în urma unui conflict cu femeia pe care o iubea.

Bărbatul avea pe pagina lui de Facebook numeroase fotografii cu ea, de pe vremea de când erau împreună. Nu se sfia să îşi exprime iubirea pe care i-o purta, o iubire dusă la extrem, care i-a adus femeii de 37 de ani moartea. 

Pe 24 aprilie, bărbatul a postat un mesaj, probabil destinat Loredanei, în care spune că îi e dor de ea în fiecare secundă. În urmă cu o lună, în martie, agresorul a postat un alt mesaj pe reţeaua de socializare cu ocazia împlinirii unui an de relaţie. El spunea că este extrem de fericit şi speră să rămână împreună toată viaţa.

Cazul pare tras la indigo cu cel de la coaforul Perla. La 5 martie 2012, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală. Soţia acestuia, care voia să divorţeze de el, şi casiera coaforului au fost ucise. Alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite. 

Bărbatul şi-a recunoscut gestul, însă a susţinut că nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat din momentul în care a intrat în coafor. Medicii legişti au stabilit însă că Vlădan că a avut discernământ în momentul comiterii crimelor. Curtea de Apel l-a condamnat la detenţie pe viaţă.