Ies la iveală noi informații despre starea psihică a Magdalenei Șerban, raportează Cancan.ro.

După ce a fost reținută de polițiști în noaptea dinspre marți spre miercuri, ucigașa a fost adusă în arestul Direcției Cercetări Penale. La un moment dat, gardienii s-au temut că aceasta va încerca să se sinucidă și au fost nevoiți să rămână permanent în alertă. Magdalena Șerban a împărțit  camera în acele prime ore de arest cu alte cinci femei, dintre care una era acuzată de furt din buzunare și alta de infracțiuni economice, confrom Cancan. Colegele de celulă ale criminalei au protestat, nedorind să împartă celula cu ea, astfel că aceasta a fost dusă de polițiști în arestul central al Poliției Capitalei, ajungând în final la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Anchetatorii așteaptă în continuare să poată determina starea psihică a Magdalenei Șerban. La audieri a fost vagă în declarații, aproape incoerentă, neputând să explice nici măcare de unde obține banii necesari pentru a se întreține. Astfel, în cursul săptămânii viitoare, criminala va fi dusă la Institutul Național de Medicină Legală pentru expertiza psihiatrică. Scopul acestui tip de anchetă este să determine dacă femeia a avut discernământ în momentul în care a împins-o în fața metroului pe Alina Ciucu.

Reamintim că fapata îngrozitoare a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale Metrorex. În filmare se poate observa cum Magdalena Șerban o împinge pe tânără pe șine și o lovește pentru a o împiedica să se ridice înapoi pe peron, condamnând-o astfel la moarte.