Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă terifiantă ca în „Exorcistul”. A crezut că vede diavolul și și-a ucis iubita de 22 de ani
Crimă terifiantă ca în „Exorcistul”. A crezut că vede diavolul și și-a ucis iubita de 22 de ani

Crimă terifiantă ca în „Exorcistul”. A crezut că vede diavolul și și-a ucis iubita de 22 de ani

O tânără din Hunedoara a murit instantaneu după ce iubitul ei a crezut că vede "diavolul" şi a înjunghiat-o necruțător. Acesta este dependent de droguri.

Crimă terifiantă: o tânără de 22 de ani a fost ucisă! Georgiana, o fată de numai 22 de ani, din județul Hunedoara, a murit instantaneu după ce iubitul ei a crezut că vede „diavolul” şi a înjunghiat-o fără pic de milă. Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la ani grei de închisoare pe criminalul dependent de droguri.

Crimă terifiantă: o tânără de 22 de ani a fost ucisă! Iubitul a înjunghiat-o cu un cuţit „Rambo”

Tânăra s-a stins din viaţă pe 23 iulie 2020, atunci când Cristian Stănciulescu, iubitul ei, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit tip „Rambo”. Atacul s-a produs imediat după ce fata i-a cerut să se împace cu tatăl lui, relatează Antena 3.

Tragedia s-a produs într-o locuinţă de pe strada I.L. Caragiale din cartierul O.M. din Hunedoara. Locuința se află la numai câteva sute de metri de sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara. Cristian Stănciulescu (27 de ani) locuia în acel apartament cu voia tatălui său, care este proprietarul locuinței.

Criminalul avea halucinații cu diavolul și prezențe malefice

Dependent de droguri, tânărul le-a povestit tatălui şi iubitei că are viziuni cu oameni răi, cu diavolul şi altele similare. În această etapă tatăl i-a cerut să se interneze într-un centru de dezintoxicare sau la psihiatrie. Iubita lui, Georgiana, a fost de acord cu tatăl lui Cristian. Însă tânărul a considerat că fata nu îl susţine şi chiar a acuzat-o că l-ar fi înşelat.

Pe 23 iulie, în timp ce se aflau în locuinţa din cartierul O.M., cei doi s-au luat la ceartă. În apartament se mai afla şi tatăl lui Cristian, însă acesta era într-o altă cameră. La un moment dat, Cristian a pus mâna pe un cuţit tip „Rambo” şi a înjunghiat-o pe Georgiana de mai multe ori, atât în piept, cât şi în spate. Loviturile au fost atât de dure încât tânăra a murit aproape instantaneu.

Criminalul a încercat să se sinucidă. A fost condamnat la 12 ani de închisoare

După crimă, tânărul a încercat să îşi pună capăt zilelor şi s-a tăiat la gât cu acelaşi cuţit. El a fost însă salvat.

Judecat pentru omor, Stănciulescu a fost găsit vinovat, iar judecătorii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat la 12 ani de închisoare şi plata unor daune morale în valoare totală de 200.000 de euro către familia Georgianei (surori, mamă şi bunică). Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Sursă foto: Adevărul