Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima din Militari, un scenariu halucinant. Victima, o fată de 19 ani, făcea videochat, invitându-și clientul acasă. Scandalul pare să aibă la mijloc consumul de droguri
Crima din Militari, un scenariu halucinant. Victima, o fată de 19 ani, făcea videochat, invitându-și clientul acasă. Scandalul pare să aibă la mijloc consumul de droguri

Crima din Militari, un scenariu halucinant. Victima, o fată de 19 ani, făcea videochat, invitându-și clientul acasă. Scandalul pare să aibă la mijloc consumul de droguri

Autorul crimei din cartierul bucureștean militari a fost arestat pentru 30 de zile. Tânărul de 29 de ani ar fi de profesie informatician, iar primele date din achetă arată că el și-a recunoscut fapta.

Ce se știe până în prezent e că victima sa era o fată de 19 ani care făcea videochat. Se pare că aceasta obișnuia să aducă clienți acasă la ea, în blocul din cartierul Militari. Așa s-ar fi întâmplat și de data asta, când l-a chemat la ea pe bărbatul cu care făcuse cunoștință, online, de puțin timp, arată portalul spynews.ro. 
Ce se mai cunoaște e că, după ce au ajuns acasă, s-a iscat scandalul. Vecinii din bloc au sunat la poliție. Doi agenți au ajuns la fața locului și au bătut la ușă, dar nu le-a răspuns nimeni, după care au plecat.
Abia după 12 ore chiar făptuitorul a sunat la 112 și a anunțat crima
Ce se mai știe din anchetă, conform acleiași surse, e că cei doi ar fi consumat droguri și ar fi întreținut relații intime. Numai că la un moment dat a intervenit scandalul. 
Varianta expusă de bărbat e că fata a sărit la el cu un cuțit și, în consecință, el s-a apărat, luându-i cuțitul și aplicându-i mai multe lovituri, mortale. După care a plecat din acel loc. 
Rămâne ca ancheta poliției să elucideze faptele, așa cum s-au petrecut ele cu adevărat.