Evenimentul Zilei > International > COVID-19 lovește iarăși în familia Trump. Donald Jr. va sta în carantină în pădure
COVID-19 lovește iarăși în familia Trump. Donald Jr. va sta în carantină în pădure

COVID-19 lovește iarăși în familia Trump. Donald Jr. va sta în carantină în pădure

Donald Trump Jr, fiul preşedintelui american, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 săptămâna aceasta, deşi nu prezintă simptome, a anunțat purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.

„Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi este în carantină la cabana sa de la aflarea rezultatului”. „A fost complet asimptomatic până acum şi urmează toate orientările medicale pentru COVID-19 recomandate”, conform sursei citate.

Donald Trump Jr deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware. El şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat, potrivit Daily Mail.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

Infectarea președintelui Trump

Reamintim că, pe 2 octombrie, președintele Statelor Unite, Donald Trump, și Prima Doamnă, Melania Trump, au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

„Vom intra în carantină și tratament imediat”, a scris atunci Donald Trump, pe Tweeter.

Mai devreme, Donald Trump afirmase la canalul Fox News că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate.

„Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks, consiliera sa apropiată. „Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea”, a adăugat el, precizând că şi soţia sa, Melania, a fost testată.

„Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineaţă. După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă”, a continuat el.

Tânăra în vârstă de 31 de ani se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală faţa în faţă cu Joe Biden. De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Purtătorul de cuvânt a spus că preşedintele ia „foarte în serios” sănătatea lui ca şi a „tuturor celor care lucrează pentru el”.