Evenimentul Zilei > Sport > Cornel Dinu calcă în picioare naționala României și pe selecționerul Mirel Rădoi. „Procurorul” a pus tirul și pe FRF
Cornel Dinu calcă în picioare naționala României și pe selecționerul Mirel Rădoi. „Procurorul” a pus tirul și pe FRF

Cornel Dinu calcă în picioare naționala României și pe selecționerul Mirel Rădoi. „Procurorul” a pus tirul și pe FRF

Cornel Dinu a vorbit în termeni foarte duri despre neputința echipei naționale a României, care mai are șanse foarte mici să ajungă la Campionatul Mondial.

Cornel Dinu a lansat un atac dur îndreptat către oficialii Federației Române de Fotbal (FRF) și selecționerul Mirel Rădoi, după ce România a remizat, joi, acasă, cu Islanda, scor 0-0. Partida din preliminariile Campionatului Mondial – 2022 le-a scăzut dramatic „tricolorilor” șansele de calificare în play-off. Acum, România trebuie să învingă în Liechtenstein și să spere că Macedonia de Nord nu va învinge, pe teren propriu, reprezentativa Islandei.

Cornel Dinu a desființat Federația Română de Fotbal și echipa națională

„Încă o demonstrație de impotență fotbalistică la nivel național, păstorită de Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Gabrie Bodescu și protejatul lor de neprotejat, Mirel Rădoi. Ohoo, câte ar mai fi de spus… dar cine să asculte?

Am jucat cu niște matrozi fotbalistici și circul a fost declanșat de Hocus Pocus Stoichițoius, plin de entuziasm fără nicio legătură cu fotbalul Burlanul, cu vulcanizatorul Budescu care la imn stătea jos, probabil că punea un petic la scaun”, a spus Dinu pentru fanatik.ro.

„Și s-a terminat nula na nula…Este greu de spus că Merel a gândit meciul… a trimis pe teren… repet, n-a gândit-o… a trimis pe teren o echipă fără soluții, fără imaginație, total neinspirată, mai ales în atac.

„I-a așezat Merel pe Hagi și Tănase în postura de atacanți laterali”

Ianis Hagi și Florin Tănase sunt jucători centrali și în mod normal nu puteau să intre în concordanță de joc, pentru că nu au compatibilități de joc cu Toșca și cu Rațiu, sunt imposibile pentru că ei au jucat împreună cel mai mult la Mogoșoaia…

I-a așezat Merel pe Hagi și Tănase în postura de atacanți laterali, cu care nu au absolut nimic comun nici la echipele lor de club și, după câte mi-aduc eu aminte, nici în istoria lor fotbalistică.

La fel de neinspirată a fost și introducerea lui Cicâldău, șters până la absență, total abulic, ce să mai vorbim de Alibec, a cărui prezență nu se justifică din niciun punct de vedere… decât că dacă joci împotriva unor matrozi tineri este nevoie și de un bucătar… pentru că Alibec așa aduce, cu ceva kilograme în plus, care să-i hrănească pe flăcăii ăia cu încredere că pot pleca acasă nebătuți… ceea ce a făcut, de fapt, toată echipa… a dat pe măsură ce trecea timpul încredere islandezilor că pot scăpa nebătuți”, a mai afirmat „Procurorul” pentru sursa citată.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.