Am urmărit alături de ei o selecţie a imaginilor (prost făcută), iar în momentul în care peste imaginile cu Andreea Pora s-a suprapus un montaj audio trucat cu vocea lui Duvăz (cred!) care spunea "Suge-Suge-Sugerează", repetat am văzut câteva zâmbete printre membrii CNA. Sugerarea unui act sexual într-un mod jegos, într-o emisiune televizată, îi făcea să zâmbească! Atunci am realizat că am în faţă nişte rinoceri, care indiferent de unde veneau, preţuiau enorm suta de milioane pe care o plătim lunar pentru ca ei să apere demnitatea unor oameni şi să impună anumite standarde.
Dar ce poţi cere unui om care deşi a lucrat la ProTv (Cristina Trepcea) este de 11 ani în Consiliu şi mai vrea încă şase! Sau unui fost ziarist BBC (Răzvan Popescu) de 13 ani membru în CNA şi asigurat pe încă 5! Cum poţi cere unor foşti ziarişti de la BBC şi Radio Europa Liberă (Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea) să se comporte ca nişte oameni normali şi nu ca nişte precupeţe feseniste care-i apără cu sacoşa pe discipolii lui Voiculescu? Despre unul din ei (Monica Gubernat) nu vă pot spune nimic, pentru că nici ea, săraca, n-a reuşit să completeze CV-ul cerut de lege, de luni de zile. Îmi dau seama, după ce am ascultat-o în CNA că i se cere prea mult!
Am evitat să fac referire la partidele pe care le reprezintă, pentru că atunci, la CNA, am sperat că vorbim cu nişte oameni înţelepţi, nu că mergem la o mini-şedinţă de partid a USL versus Opoziţie. De fapt am constatat că nu mai sunt nişte oameni obişnuiţi, că s-au obişnuit cu grohăilile de porc şi behăiturile de oaie, ce fac parte dintr-un vocabular pe care-l acceptă în linişte. Nu m-aş mira să gândească la fel, ca cei care au realizat/conceput emisiunea discutată. Iar în privinţa suge-suge-sugestiilor sexuale, onoraţii membri ai CNA au prea multă experienţă de viaţă ca să mai pună la suflet asemenea evenimente!
Pentru că, doamnelor şi domnilor, adevărul este că CNA doar suge-suge-sugerează…

Te-ar putea interesa și: