"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, şedinţa Biroului Politic Naţional şi cea a Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal, programate pentru 1-2 februarie 2014, la Sinaia, sunt amânate pentru o dată care va fi comunicată ulterior",  au anunțat liberalii prin intermediul unui comunicat de presă.
Și Parlamentul a fost blocat
Vremea nefavorabilă i-a împiedicat și pe parlamentari să ajungă la serviciu. Ședinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei programată pentru, astăzi, a fost amânată pentru data de 3 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice.
Din același motiv, audierile de la comisia parlamentară "Călăraşi" programate pentru marţi şi miercuri au fost reprogramate pentru săptămâna 3-9 februarie 2014.
 Şedinţa reunită a Comisiei pentru apărare, Comisiei pentru administraţie şi a Comisiei juridice din Senat în care urma să se dezbată noul Cod Rutier a fost și ea amânată la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne şi din cauza absenţei de la lucrări a majorităţii membrilor celor trei comisii.
De asemenea, dezbaterea pe Constituție organizată de la PDL la ISP a fost și ea reprogramată la o dată ce urmează a fi anunțată.
Tot din cauza condițiilor meteo, democrat liberalii nu și-au putut ține ședința săptămânală de Birou Permanent.
CITIȚI ȘI:

  • Studiu IPP: Parlamentul a fost ocupat anul trecut să adopte legile INIȚIATE de Guvern
  • STUDIU IPP. VEZI cum s-au plimbat parlamentarii de la un grup la altul în 2013