Clanul Sadoveanu, în derivă totală după ce a rămas fără șef. Fostul boss a plecat în Statele Unite

Clanul Sadoveanu, în derivă totală după ce a rămas fără șef. Fostul boss a plecat în Statele Unite Sursa foto: Nat Minca / Facebook

Șeful clanului Sadoveanu, Nat Dincă a fugit în Statele Unite ale Americii, împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa. Regina magiei albe a devenit cunoscută după ce a fost trimisă în judecată, una dintre victime fiind celebra Oana Zăvoranu.

Despre Nat Dincă s-a spus la un moment dat că s-a aflat în spatele uciderii lui Emi Pian, liderul clanului cu același nume, care a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit.

Lumea interlopă din București a speculat faptul că fiul lui Nat Dincă ar fi avut probleme cu banii, drept pentru care s-a împrumutat de la cămătarii apropiați de clanul Pian. Ulterior, după o partidă ilegală de barbut, s-a lăsat cu scandal, iar Emi Pian a fost ucis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția Română nu l-a pus niciodată sub acuzare pe Nat Mincă, în legătură cu moartea lui Emi Pian.

Acum, Nat Mincă s-a scris că s-a stabilit la Los Angeles, alături de soția lui vrăjitoarea Vanessa. Aceasta a devenit cunoscută după ce numele ei a apărut în dosarul penal, unde Oana Zăvoranu a fost victimă. În acest dosar, Vannesa a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare.

Regina magiei albe

În SUA, Vanessa face ce a făcut și în România, adică se ocupă de vrăjitorie. Ea spune că este ”regina magiei albe”, și că este specialistă în ”, chiromanție, tarologie, clarviziune, tămăduitoare, vrăjitoare și deținătoare de puteri miraculoase”.

În 2021, Nat Mincă era cercetat în stare de control judiciar, într-un dosar penal pentru șantaj, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice

Acum, el își pune poze de la Las Vegas, alături de soția lui, vrăjitoarea Vanessa, potrivit România TV.

A preluat conducerea clanului după un asasinat

Nati Dincă a ajuns șeful clanului Sadoveanu, după ce vechiul boss a fost asasinat în SUA, în cursul anului 2021.

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a fost împușcat în cap de mai multe ori din cauza unor certuri legate de împărțirea unor sume de bani.

La un moment dat, după o dispută mai aprigă, asasinul a decis să rezolve problema în stil mafiot. Ca urmare, a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Alișor Sadoveanu, care s-a prăbușit la pământ.

Asasinul ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față. Miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari.