Evenimentul Zilei > Monden > Cine a sărit în apărarea Andreei Bălan. Ce s-a întâmplat în decembrie, în vacanță
Cine a sărit în apărarea Andreei Bălan. Ce s-a întâmplat în decembrie, în vacanță

Cine a sărit în apărarea Andreei Bălan. Ce s-a întâmplat în decembrie, în vacanță

Cunoscuta artista Andreea Bălan primește tot mai multe mesaje de susținere, pentru a trece mai ușor peste perioada grea pe care o trăiește.

Vestea divorțului iminent a uimit pe toată lumea, mai ales din cauza faptului că totul se întâmplă la numai 6 luni de când Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în fața altarului.

După ce și-a asumat în mod public separarea de soțul ei, prin declarațiile făcute în emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Bălan a început să primească numeroase mesaje din partea fanilor săi, dar și din partea altor persoane din showbiz, care au auzit povestea ei.

Ea a primit un mesaj extrem de emoționant din partea Andreei Raicu, după ce aceasta a auzit prin ce trece artista. Pe o rețea de socializare, Andreea Raicu a ținut să o felicite pe Andreea Bălan pentru noua piesă lansată, care transmite foarte multă emoție și în care cântăreața și-a pus sufletul pe tavă, dar și să o încurajeze să meargă mai departe.

„O felicit pentru mesajul noii ei piese: este despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încercă”, a scris Andreea Raicu, pentru Andreea Bălan, pe Facebook-ul său.

Artista a spus la Xtra Night Show că, în vacanța din decembrie, pe care au petrecut-o împreună, George Burcea i-a mărturisit că nu mai are sentimente pentru ea, însă vedeta susține că nu l-a crezut, scrie cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.