În timp ce și-a primit premiul Ally for Equality Award din mâinile lui Fassbender, actrița sud-africană nu s-a putut abține să se declare încântată de mărimea penisului actorului, așa cum a fost văzut acesta în filmul "Shame", în care joacă un dependent de sex.
Vorbind despre "Shame", Theron a spus în discursul ei: "Trebuie să spun că sunt impresionată de alegerea ta de a juca cât mai… mare. Majoritatea celorlalți actori ar fi ales să joace mic, crede-mă. Știu, pentru că am lucrat cu ei". Dar, jucăușă, câștigătoarea Oscarului pentru filmul "Monster" nu s-a oprit aici. "Penisul tău a fost o revelație. Sunt dispusă să lucrez oricând cu el", a adăugat ea.
Theron a fost premiată pentru munca ei cât se poate de serioasă cu comunitatea gay. "Egalitatea în căsnicie înseamnă mai mult decât posibilitatea de a te căsători… Este vorba despre acceptare. Voi fi mereu majoreta voastră și prietena voastră", a spus frumoasa actriță. Theron a devenit recent mamă, prin adopția unui băiețel pe care l-a numit Jackson.
Aceasta nu este prima glumă făcută de o vedetă în legătură cu penisul lui Michael Fassbender. George Clooney l-a lăudat la gala de decernare a Globurilor de aur, în timp ce Stephen Fry a glumit pe aceeași temă la premiile BAFTA.
Sursa: E! Online