Evenimentul Zilei > Actualitate > Cezar Preda: Ponta să-l denunţe şi pe Antonescu dacă acestuia îi este lene să se ducă la Parchet
Cezar Preda: Ponta să-l denunţe şi pe Antonescu dacă acestuia îi este lene să se ducă la Parchet

Cezar Preda: Ponta să-l denunţe şi pe Antonescu dacă acestuia îi este lene să se ducă la Parchet

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, "l-a rugat" pe Victor Ponta "să îl denunţe" şi pe Crin Antonescu în dosarul referendumului, în situaţia în care preşedintelui PNL ,"îi este lene" să se ducă la Parchet.

"Am văzut ieşirea liderilor USL care încep să se răzgândească. Am văzut că domnul Antonescu s-a răzgândit (în a mai merge la Parchet să se autodenunţe în dosarul referendumului n.r.). Nu se mai autodenunţă. A rămas că se autodenunţă numai domnul Ponta. Îl rog pe domnul Ponta să îl denunţe şi pe domnul Antonescu dacă dânsului îi este lene să se ducă până la Parchet", a spus Cezar Preda.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, astăzi, că nu se mai autodenunţă în privinţa referendumului, pe motiv că a fost descurajat să facă asta de procurorul general Laura Codruţa Kovesi l-a descurajat şi l-a rugat pe liderul PDL, Vasile Blaga să-i facă plângere penală. În schimb, Victor Ponta a anunţat că a semnat, împreună cu membrii BPN ai PSD, autodenunţul către DNA.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: