Evenimentul Zilei > Actualitate > Cezar Preda îşi va câştiga locul de deputat ajutat de Constantin Boşcodeală
Cezar Preda îşi va câştiga locul de deputat ajutat de Constantin Boşcodeală

Cezar Preda îşi va câştiga locul de deputat ajutat de Constantin Boşcodeală

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, îşi va câştiga fotoliul de parlamentar la alegerile din această toamnă cu ajutorul primarului municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală (PSD).

Social-democraţii şi liberalii s-au înţeles să-l sprijine pe democrat-liberalul Cezar Preda să obţină un nou mandat de deputat, potrivit cotidianului Şansa buzoiană.
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, se pare că a desemnat în colegiul uninominal 7 un contracandidat  facil pentru liderul democrat-liberal.
Acesta este Romeo Lungu, preşedintele tinerilor social-democraţi buzoieni, care a fost ales, sâmbăta trecută, de Consiliului Executiv Naţional al TSD să candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Potrivit surselor citate de cotidianul menţionat mai sus, Romeio Lungu, va candida , cu acceptul liderilor USL, în colegiul în care Cezar Preda a obţinut şi data trecută mandatul de deputat, după ce PSD i-a pus un "iepuraş" drept contracandidat.
Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda a fost  ales deputat în circumscripţia electorală nr.10, Buzău, colegiul uninominal nr. 7, pe listele democrat-liberalilor.

Frăţie transpartinică în Consiliul Local pe proiectele lui Preda
Afacerile lui Cezar Preda din oraşul Buzău i-au înfrăţit, în urmă cu două săptâmâni, pe consilierii locali din PSD, PNL, PDL şi PP-DD. Este vorba de afacerea cu energie solară, prin firma Atlas Invest singura societate la care deputatul este acţionar. Pentru punerea în funcţiune a centralei fotovoltaice, Cezar Preda are nevoie de o serie de avize şi documente date de primărie. În ultima lună, duşmanul înverşunat al deputatului, primarul PSD Constantin Boşcodeală şi-a schimbat discursul şi a considerat această investiţie una binevenită.
La 30 august, cei 21 de membri ai Consiliului Local din Buzău au votat în unanimitate proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal în cazul centralei fotovoltaice. Construirea centralei se va realiza cu fonduri europene. Cezar Preda are relaţii vechi în administraţia locală, pe când era directorul filialei RER Servicii Ecologice. Firma asigură serviciul de salubrizare în municipiile Buzău, Râmnicu Sărat precum şi în comunele Pietroasele, Breaza, Mărăcineni, Vadu Paşii şi Săhăteni.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: