Evenimentul Zilei > Monden > Cele mai rele vedete. Se poartă execrabil
Cele mai rele vedete. Se poartă execrabil

Cele mai rele vedete. Se poartă execrabil

Lumea ospătarilor este tratată adesea dizgrațios, mai ales de către vedete. Julia Carolan, fostă hostess la „Manhattan restaurant”, a decis să aducă la cunoștință oamenilor, în mediul online, despre cum se comportă starurile de la Hollywood atunci când ies să ia masa în oraș.

Julia Carolan a realizat câteva videoclipuri pe care le-a postat ulterior pe TikTok, trecând în revistă diverse celebrități pe care le-a întâlnit în timpul lucrat de ea în acel restaurant.

De la Beyoncé până la Gigi și Bella Hadid, Julia Carolan a evaluat celebritățile, notându-le comportamentul de la 1 la 10. În mare parte, scorurile au fost bune, cu mici excepții, cum ar fi o recenzie deosebit de dură asupra modelului Hailey Bieber.

„Acest lucru va fi controversat. Am întâlnit-o de mai multe ori, iar de fiecare dată aceasta nu a fost deloc drăguță. Chiar am vrut să o plac, dar am notat-o cu 3,5 din 10. Scuze.”, spune hostessa Julia în recenzia sa.

Supermodelul Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, a ajuns să vadă videoclipul devenit viral și a comentat cu o scuză pentru comportamentul pe care l-a avut: „Tocmai am dat peste acest videoclip și vreau să spun că îmi pare rău dacă am avut vreodată o atitudine rea. Nu a fost niciodată intenționat!”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: