Evenimentul Zilei > International > Ce se întâmplă când le citeşti oamenilor VERSETE din BIBILIE, spunându-le că sunt din CORAN? Reacţiile sunt FABULOASE | VIDEO
Ce se întâmplă când le citeşti oamenilor VERSETE din BIBILIE, spunându-le că sunt din CORAN? Reacţiile sunt FABULOASE | VIDEO

Ce se întâmplă când le citeşti oamenilor VERSETE din BIBILIE, spunându-le că sunt din CORAN? Reacţiile sunt FABULOASE | VIDEO

Un experiment arată că oamenii nu fac diferenţa între Biblie şi Coran. Doi vloggeri au vrut să vadă cum reacţionează danezii atunci când li se citesc versete din Biblie, spunându-le că sunt de fapt din Coran. Reacţia acestora este uimitoare şi arată ipocrizia şi nepăsarea din lumea în care trăim. Unul dintre motivele care ar explica acest lucru este şi faptul că nu mulţi au citit vreodată Biblia integral.

Tinerii au invelit o Biblie intr-o coperta de Coran, au abordat cativa trecatori si le-au citit mai multe pasaje infricosatoare, intrebandu-i ce parere au, relateaza The Independent.

"Daca nu asculti cuvantul meu si poruncile pe care ti le dau si respingi legile mele, voi aduce teroarea peste tine, voi imprastia bolile si febra care iti va distruge vederea si iti va lua puterea.

Voi trimite impotriva ta animalele salbatice, iar ele iti vor lua copiii si iti voi distruge turmele de animale si o sa va imputinati atat de mult incat strazile vor fi pustiite.

Daca nici asa nu vei asculta de cuvantul meu, atunci voi fi si eu ostil fata de tine si te voi pedepsi de sapte ori pentru pacatele tale. Vei manca din carnea fiilor si fiicelor tale"

"Daca femeia vrea sa-l invete pe barbat, ea nu trebuie iertata si trebuie sa-i tai mainile" – asa suna cateva dintre pasajele pe care autorul canalului de Youtube "Dit Is Normaal" le-a ales.

Iată câteva dintre reacţii: 

"Biblia are învăţături pozitive", "Bibilia spune o cu totul altă poveste", "Biblia este mult mai paşnică şi mai puţin dura", "Dacă ai crescut cu această carte şi acestegânduri, este evident că vor influenţă modul în care gândeşti", "Cred că lumea se schimbă şi ar trebui să se adapteze şi ei la noul mod de a gândi", "Cum ar putea cinevasă creadă în aşa ceva? Mi se pare ireal" – sunt doar câteva dintre reacţiile obţinute pe stradă.