CAZ ȘOCANT. Bibliotecarul HORROR: „M-am simțit atras de mama și am făcut sex cu ea”

CAZ ȘOCANT. Bibliotecarul HORROR: „M-am simțit atras de mama și am făcut sex cu ea”

Cosmin Man a posedat-o și apoi a bătut-o până a desfigurat-o. Victima era chiar directoarea bibliotecii la care lucra și fiul. Individul avea internări la Psihiatrie și a susținut în fața polițiștilor că a făcut o adevărată pasiune pentru propria sa mamă.

Şocanta afirmaţie a fost dată în faţa procurorilor criminalişti de un tânăr din Rădăuţi, Cosmin Man, în vârstă de 31 de ani, acuzat că şi-a violat mama şi a bătut-o până a desfigurat-o. Tânărul a fost arestat preventiv în această după-amiază, iar mama sa, în vârstă de 59 de ani, internată la spital. Victima este directoarea bibliotecii municipale „Tudor Flondor” din municipiul Rădăuţi, iar fiul ei lucra ca bibliotecar la aceeaşi unitate. „Nu s-a oprit, decât după ce poliţiştii l-au tras de pe maică-sa şi l-au încătuşat” Terifiantul caz s-a petrecut joi dimineaţă, atunci când mai mulţi vecini au sunat la poliţie şi au sesizat faptul că din apartamentul familiei Man se aud ţipete. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, însă la uşă nu a răspuns nimeni. Întâmplarea a făcut ca în bloc să intre un cuplu, prieteni de-ai familiei Man, care avea o cheie de rezervă la apartamentul acestora. „În prima încăpere, victima era pe jos, plină de sânge, iar fiul ei, peste ea, o viola. Nu s-a oprit, decât după ce poliţiştii l-au tras de pe maică-sa şi l-au încătuşat”, povestea un vecin. Directoarea de bibliotecă a fost transportată în stare gravă la spital. Faţa femeii era desfigurată, după ce victima fusese lovită de mai multe ori peste faţă cu o veioză.

Cu o noapte înainte a mai încercat o dată să o violeze

Anchetatorii susţin că, după ce şi-a lăsat mama inconştientă, Cosmin Man a dezbrăcat-o şi a întreţinut cu femeia care i-a dat viaţă relaţii sexuale. Adus în faţa procurorilor, tânărul şi-a recunoscut faptele şi a mărturisit cu seninătate: „M-am simţit atras de mama şi am făcut sex cu ea”. A fost arestat vineri după-amiază, pentru viol şi tentativă de omor. Surse judiciare povesteau că tânărul ar mai fi încercat cu o seara înainte să facă sex cu propria sa mamă, directoarea de bibliotecă fugind de acasă şi dormind la o prietenă. Anchetatorii vor să-l ducă pe Cosmin Man la Penitenciarul Bucureşti Jilava, pentru a fi expertizat psihiatric. Tânărul ar mai fi fost internat la Psihiatrie, însă a fost externat chiar de către mama sa. Culmea, înainte de a fi angajat ca bibliotecar, Cosmin Man a lucrat o scurtă perioadă şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Ne puteți urmări și pe Google News