Evenimentul ZileiPoliticaCătălin Drulă a făcut marele anunț: „USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta”

Cătălin Drulă a făcut marele anunț: „USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta”

Cătălin Drulă a făcut marele anunț: „USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta”
Cătălin Drulă vrea să ajungă la conducerea USR, așa că astăzi și-a anunțat candidatura. Oficialul, actual președinte interimar al partidului a prezentat motivele pentru care el este cel mai potrivit pentru a ocupa acest post. În opinia sa, partidul are nevoie de „organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan”, calități pe care el le deține.

Cătălin Drulă a ocupat fotoliul de președinte interimar USR după ce Dacian Cioloș a decis să își de-a demisia. Sâmbătă, 21 mai, el și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de președinte al formațiunii politice. Fostul ministru al Transporturilor a ținut să precizeze că el este livrează rezultate concrete, „nu bla-bla steril”.

„Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta. USR este acum cel mai mare partid de opoziţie. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Cătălin Drulă și-a depus oficial candidatura pentru șefia USR

Fostul ministru al Transporturilor susține că în în ultimii ani a învățat faptul că politica este un joc pe echipe, așa că reușita unui partid depinde extrem de tare de organizare, încredere și respect.

„În aceşti ani am învăţat că politica este un joc de echipa. Vedetismul şi politica pe persoana fizica nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate funcţiona fără încredere, respect şi delegare.

Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcţii frumoase, ce poarta numele USR”, a adăugat liderul interimar al formaţiunii.

Cătălin Drulă este de părere că șeful unui partid trebuie să creadă în el și în deciziile pe care le ia. De asemenea, el consideră că este foarte important ca liderul să nu se ferească de responsabilitate.

„Vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ţi pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine şi cu cei care şi-au dat încrederea. Să nu te fereşti de responsabilitate şi să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei sa pui mâna pe el şi să-ţi pese de pasageri”, a scris în mesajul său Cătălin Drulă.


Accesează: