Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu înlocuit cu un celebru fotograf la „Bravo ai stil! Celebrities”. Cine este și cum a ajuns să colaboreze cu mari reviste internaționale
Cătălin Botezatu înlocuit cu un celebru fotograf la „Bravo ai stil! Celebrities”. Cine este și cum a ajuns să colaboreze cu mari reviste internaționale

Cătălin Botezatu înlocuit cu un celebru fotograf la „Bravo ai stil! Celebrities”. Cine este și cum a ajuns să colaboreze cu mari reviste internaționale

Unul dintre cei mai renumiți fotografi de fashion din România îl va înlocui pe Cătălin Botezatu în juriul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities.

Fotograful Tibi Clenci va fi cel de-al treilea jurat, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, al sezonului cu numărul șapte al show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată pe Kanal D, după cum au anunțat reprezentanții stației de televiziune. El îl va înlocui pe creatorul de modă Cătălin Botezatu. Cei trei jurați vor face echipă cu prezentatoarea Ilinca Vandici și vor stabili cine este cea mai stilată dintre cele nouă concurente înscrise în competiția care va începe din toamnă.

Cătălin Botezatu, pe care îl va înlocui Tibi Clenci, și-a dat demisia din poziția de jurat, însă își va continua colaborarea cu Kanal D, alături de care va dezvolta noi proiecte de televiziune. El a activat în show-ul de modă timp de trei sezoane.

În acest sezon se vor confrunta Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoița și Olga Verbițchi.

„Ca jurat la «Bravo, ai stil! Celebrities», voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, a spus Tibi Clenci despre noua sa misiune, la masa juriului de la Bravo, ai Stil! Celebrities.

Cel de-al șaptelea sezon al showului „Bravo, ai stil! Celebrities” se anunță plin de surprize. Telespectatorii vor asista la dialoguri și pledoarii surprinzatoare, demonstrații de talent artistic și, nu în ultimul rând, vor primi sfaturi, ponturi salvatoare în materie de stil și abordari în diverse situații de viată.

Cine este Tibi Clenci

Tibi Clenci este un nume important în industria de fashion, astfel că fanii show-ului de pe Kanal D vor avea parte de un super-spectacol. Noul jurat a colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton. El a realizat pictoriale inspiraționale pentru publicații glamour din tară și nu numai, dar a și creat identități de brand pentru numeroase companii.

Fotografiile lui Tibi Clenci pot fi admirate în reviste precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia etc.

A fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph – ediția Fashion. De asemenea, Tibi Clenci a fost recompensat, pentru munca sa, cu trei importante trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: