Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la „Bravo, ai stil!”. Ce plănuiește să facă vedeta pe viitor
Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la „Bravo, ai stil!”. Ce plănuiește să facă vedeta pe viitor

Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la „Bravo, ai stil!”. Ce plănuiește să facă vedeta pe viitor

Cătălin Botezatu, membru al juriului „Bravo, ai stil!” de trei ani de zile, și-a dat demisia. El rămâne, în continuare, în colaborare cu Kanal D, potrivit anunțului stației.

Cătălin Botezatu nu va mai juriza „Bravo, ai stil!”. Vedeta și-a dat demisia din poziția de jurat, însă își va continua colaborarea cu Kanal D, alături de care va dezvolta noi proiecte de televiziune, potrivit declarațiilor sale. Juratul a activat în show-ul de modă timp de trei sezoane.

Cătălin Botezatu, demisie de la „Bravo, ai stil!”

Cătălin Botezatu nu va mai juriza emisiunea „Bravo, ai stil!”. Nimeni nu știe cine îl va înlocui, însă bărbatul are planuri mari pe viitor.

„A venit momentul pentru a împărtăşi cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie uşoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune”, s-a exprimat Cătălin Botezatu.

Juratul a luat locul lui Răzvan Ciobanu, în anul 2018, când acesta a plecat de la emisiune. Botezatu a jurizat show-ul de modă, anul trecut, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Momentan, nu se știe cine va juriza în locul lui Botezatu. Noul sezon al emisiunii va debuta în toamnă, iar primele două concurente anunțate sunt Nicoleta Nuca și Anda Adam.

Anunțul demisiei lui Cătălin Botezatu vine în contextul în care actorul Florin Călinescu a plecat de la Românii au Talent. Artistul nu a explicat care sunt motivele pentru care a luat această decizie, însă a transmis că va reveni cu detalii.

Florin Călinescu pleacă de la ProTV

Florin Călinescu a anunțat, duminică, 18 iulie, pe pagina sa de socializare, că renunță la colaborarea cu postul de televiziune ProTV. Prezentatorul TV a spus însă, că va reveni cu detalii referitoare la situația de față.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al ProTV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo”, a punctat Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Surse au susținut, însă, că prezentatorul era nemulțumit de calitatea producțiilor TV, a marketingului, dar și de lipsa de identitate a stației. „Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, potrivit unor surse.