Întrebarea „Cine e câștigătoarea îndrăgitului show de modă?” și-a găsit răspunsul sâmbătă seara.

Cea mai stilată femeie din România a fost aleasă dintre Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Theo Rose și Oana Radu.

Practic, finala emisiunii de la Kanal D a avut loc fără public în gradenă din cauza pandemiei. Prima concurentă eliminată a fost Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu, fost angajat al Kanal D. Aceasta a avut câteva nemulțumiri pe care le-a adresat public celor doi jurați, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

Procentul ei a fost mic, 0,8% din voturile primite. A doua concurentă eliminată a fost Oana Radu, cu un procent de 1,4%. A treia concurentă eliminată a fost Deea Codrea, cu un procent de 9,1%. A patra concurentă eliminată a fost Andreea Tonciu, cu un procent de vot de 16,6%.

Învingătoarea, numai una

Ultimele concurente rămase în finală au fost Theo Rose și cântăreața Alexandra Ungureanu. A cincea concurentă eliminată a fost Theo Rose cu un procent de 49,7%. „Ce ți-am zis!!!”, a fost prima reacție a Andreei Tonciu, care a votat-o pe Alexandra Ungureanu, din perspectiva ei, ca marea câștigătoare a serii.

Astfel, marea câștigătoare a serii și a sezonului cu numărul 6 Bravo, ai stil! Celebrities 2020 a fost cunoscuta Alexandra Ungureanu, cu un procent de 50,3%.

Victoria i-a adus Alexandrei un cec de 100.000 de lei și un colier din aur alb, cu diamante.

Ediția cu VIP-uri a fost marcată de mai multe scandaluri

Dintre acestea, amintim bătaia care a avut loc la începutul sezonului între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu în culise, când a fost nevoie chiar de intervenția poliției.

Un alt conflict cu ecou a fost cel dintre Calina Dumitrescu și producătorii de la Kanal D. Fata Catincăi Roman nu a mai suportat atitudinea Andreei Tonciu, cu care intra des în clinciuri, așa că a decis să abandoneze competiția, mai ales după ce s-a certat destul de urât cu Cătălin Botezatu.

Revelațiile sezonului au fost de la bun început Theo Rose, ale căror momente muzicale din galele săptămânale au strâns cele mai mult vizualizări și au doborât toate audiențele, dar și secvențele suprarealiste cu Bianca Rus, ținută în concurs în special datorită umorului ei involuntar.