Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂSTURNARE de SITUAȚIE la emisiunea „Bravo ai stil!”! Cine este MAREA CÂȘTIGĂTOARE? Surpriză NEAȘTEPTATĂ
RĂSTURNARE de SITUAȚIE la emisiunea „Bravo ai stil!”! Cine este MAREA CÂȘTIGĂTOARE? Surpriză NEAȘTEPTATĂ

RĂSTURNARE de SITUAȚIE la emisiunea „Bravo ai stil!”! Cine este MAREA CÂȘTIGĂTOARE? Surpriză NEAȘTEPTATĂ

În ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil! All Stars de vineri, cea dinaintea marii finale, iar concurentele au lăsat divergențele la o parte și și-au adus aminte cu drag de momentele frumoase petrecute de-a lungul timpului.

„A fost cel mai frumos format (de emisiune – n.r.) ever (din engl. – dintotdeauna)! Il iubesc si va multumesc!”, a spus emoționat Catalin Botezatu, conform B1.ro. 

„Imi placi Marisa, astazi, insa nu este vorba despre tinuta! Astazi este vorba despre noi, despre emotia pe care o emanam! Eu iti doresc sa cresti frumos, si sa iti dai seama ca, atunci cand cineva este brutal de sincer, nu inseamna ca este rau, ci doar iti impartaseste o parere sincera, de altfel!”, a afirmat, la rândul ei, Silvia. 

Fanii au posibilitatea să-și susțină concurenta preferată, trimițând SMS cu numele fetei respective. În competiție au mai rămas Marisa, Silvia, Iuliana și Alina.