Milionarul Mihai Tufan a fost condamnat, în prima parte a acestei luni, la 2 ani, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru tentativă de omor. El a fost trimis în judecată pentru că a încercat să-și omoare o colaboratoare, Daniela Huhulea, directoare la una dintre companiile sale, despre care bănuia că ar fura din banii firmei.

La câteva luni de la incident, Mihai Tufan a virat în conturile colaboratoarei sale, pe care a înjunghiat-o foarte grav, suma de 400 de mii de euro și i-a înmânat cheile unui automobil de lux. Potrivit cancan.ro, de negociere s-a ocupat un mediator care a reușit să-i aducă pe cei doi, agresor și victimă, la un numitor comun.

În vârstă de 47 de ani, Mihai Tufan este un om de afaceri de succes, fiind plasat în „Top 50 cei mai bogați români”. Averea sa a fost estimată, la nivelul anului 2019, la aproximativ 100 de milioane de euro, conform clasamentului realizat de revista Capital.

Și-a înjunghiat colaboratoarea

În seara de 9 aprilie, milionarul a încercat să o omoare, cu mai multe lovituri de cuţit, pe Daniela Huhulea (36 ani), directoare la Elsid, una firmele sale, despre care credea că îl fură. Cei doi se aflau în mașina omului de afaceri, pe DN1. Mihai Tufanu și-a înjunghiat de mai multe ori colaboratoarea, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-și gâtul.

Mașina cu cei doi oameni răniți a fost observată de un conducător auto care a sesizat poliția la numărul de urgență 112. Inițial, polițiștii au crezut că cei doi s-au agresat reciproc sau că au fost atacați de o a treia persoană.

Ulterior, după ce femeia a fost salvată, în urma intervenției medicilor de la Spitalul Elias, milionarul și-a recunoscut faptele și a povestit ce s-a întâmplat.

Mihai Tufan a mărturisit că își bănuia angajata că ar fi delapidat o sumă mare de bani, cu ajutorul unui token și al unor semnături false. El a confirmat că înjunghiat-o cu un cuțit, după care a încercat să-și taie beregata, crezând că a omorât-o. Milionarul fost arestat preventiv, pentru tentativă de omor, iar în luna octombrie și-a primit sentința de la Tribunalul Municipiului București, în urma unui proces care s-a desfășurat cu ușile închise și care a durat doar două săptămâni.

Cozmin Gușă aruncă bomba! Noul cuplu nociv de pe scena politicii românești

Mesaj clar de la NATO pentru Erdogan. Îi este interzis