Evenimentul Zilei > International > Casa Albă s-a mutat la Mar-a-Lago. Trump şochează din nou, a clonat Biroul Oval. Imagini incredibile
Casa Albă s-a mutat la Mar-a-Lago. Trump şochează din nou, a clonat Biroul Oval. Imagini incredibile

Casa Albă s-a mutat la Mar-a-Lago. Trump şochează din nou, a clonat Biroul Oval. Imagini incredibile

Donald Trump s-a instalat în noul său Birou Oval. Numai că, spre surprinderea tuturor, copia fidelă a biroului de la Casa Albă se află la Mar-a-Lago.
În noul birou al fostului președinte SUA se află de la cele mai curioase obiecte până la amintirile de când era în Casa Albă.
Donald Trump a fost fotografiat în noul său birou din Mar-a-Lago. Imaginile cu el au făcut înconjurul lumii. Din imaginea de mai jos puteţi vedea obiectele care sunt așezate acolo și care, parțial, amintesc de Biroul Oval de la Casa Albă. Există cu adevărat aproape tot ce avea atunci când era președinte, cu excepția soției sale Melania.
Fotografia a fost postată pe Twitter de Stephen Miller, unul dintre cei mai de încredere consilieri ai magnatului. Fostul președinte a înființat „Biroul Oval” deasupra sălii de banchete a stațiunii din Palm Beach. Din acest birou va conduce şi va pregăti noul plan de a reveni puternic în politică.
Imagine

Casa Albă s-a mutat la Mar-a-Lago. Trump şochează din nou, a clonat Biroul Oval. Imagini incredibile

Dar ce este curios în acest birou? În cameră, situată deasupra sălii de bal de la Palm Beach Club, există aproape totul. Începând cu Air Foce One – în format fotografic – care zboară peste Washington de Ziua Independenței anul trecut. Dar există și elicopterul Marine One care zboară pe lângă Muntele Rushmore. Apoi o serie de fotografii de familie: soția sa Melania, copiii și legendarul tată care l-a salvat de faliment.

Fostului președinte i s-a făcut fotografia în timp ce răsfoia Wall Street Journal, stând la un birou foarte asemănător cu cel de la Casa Albă. La stânga lui, în spatele telefonului „prezidențial”, se află o sticlă de Coca Cola. Nimic rău, cu excepția faptului că Trump a cerut boicotarea băuturii pentru că îi susține pe democrații din Georgia care resping noile reguli electorale în numele drepturilor afro-americanilor.

trump-office645
Mai jos, la poalele unei lămpi, puteți vedea o colecție de monede comemorative ale armatei, o ceașcă cu sigiliul prezidențial și inevitabilul obicei deja cunoscut, o statuie cu el.
În concluzie, pe birou se află un marker negru, o pereche de ochelari, Wall Street Journal, un iPhone, Coca Cola și placa comemorativă a peretelui cu Mexic primită de US Border Patrol.  O altă ciudățenie pare o cutie care conține un cuțit dat de un congresman din Louisiana. Pe cutie există nu numai sigiliul prezidențial, ci și propoziția: „Cel mai bun președinte care a slujit vreodată America”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.