Evenimentul ZileiInternationalCe înghețată preferă președintele Joe Biden. Dezvăluirile Casei Albe

Ce înghețată preferă președintele Joe Biden. Dezvăluirile Casei Albe

Ce înghețată preferă președintele Joe Biden. Dezvăluirile Casei Albe
Casa Albă dezvăluie înghețata preferată a lui Joe Biden. Secretara de presă al lui Joe Biden, Jen Psaki, nu a putut însă confirma existența unui congelator plin cu înghețată la Casa Albă.

Casa Albă dezvăluie înghețata preferată a lui Joe Biden. La cererea utilizatorilor rețelelor sociale. Interesați de viitoarele activități ale președintelui ales.

Astfel că secretara de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a răspuns duminică la o listă de întrebări pe care utilizatorii Twitter le-au postat online.

Întrebările au variat. De la probleme politice importante, la pandemia COVID-19, scrie Fox News.

Totodată, americanii aveau de lămurit și o problemă aparte. Și anume, dacă este adevărat că Joe Biden are un congelator uriaș, plin cu înghețată.

În primul ei tweet ca nouă secretară de presă a Casei Albe, Psaki și-a încurajat abonații să-i pună întrebări. La care a promis că va răspunde printr-un mesaj video.

Casa Albă dezvăluie înghețata preferată a lui Joe Biden. Nelipsita ciocolată

Psaki a răspuns la întrebări cu privire la transparența de la Casa Albă. Despre facilitățile acordate celor ce nu pot lucre din cauza pandemiei. Și despre planurile președintelui în cadrul Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA).

Ultima întrebare pe care Psaki a răspuns a fost una legată de pasiunea lui Biden pentru înghețată.

Un utilizator a scris: „Președintele Biden este un mare fan al înghețatei. Există cu adevărat acel congelator gigant plin cu înghețată?”

Psaki, care a lucrat în administrația Obama, nu a putut confirma existența congelatorului. Dar a reușit să dezvăluie înghețata preferată a președintelui SUA.

„Nepoate mea Suraya, care are patru ani, era curioasă ce înghețată îi place președintelui. Când eram în Wilmington, înainte de învestitură, l-am întrebat care este înghețata lui preferată. Am aflat că este cea cu bucăți de ciocolată”.

„Deci, aceasta este actualizarea mea pentru voi toți. Dar nu am găsit acel congelator”, a spus Jen Psaki.

Pe de altă parte, Biden intenţionează să reînnoiască, luni, restricţii de călătorie în SUA. Valabile pentru persoanele care nu au cetăţenie americană şi care s-au deplasat recent în Marea Britanie, UE şi Brazilia.

Măsura face parte din noul plan al Casei Albe privind combaterea pandemiei COVID-19.

 

Foto: Facebook


Accesează: