Evenimentul Zilei > Actualitate > Care este păcatul BLONDELOR
Care este păcatul BLONDELOR

Care este păcatul BLONDELOR

Chiar dacă pare un aspect irelevant, un studiu recent susţine că bărbaţii ar trebui să ia în calcul culoarea părului femeii care vor să le devină iubită. Dincolo de gusturi, există o legătură reală între nuanţa naturală a podoabei capilare şi tendinţa partenerului de a fi infidel.

Bărbaţii le consideră extrem de atrăgătoare şi acesta poate fi unul din motivele pentru care blondele sunt cele mai predispuse la infidelităţi. Conform studiului, citat de examiner.com, 42% dintre femeile chestionate, care au declarat că şi-au înşelat partenerii în mod repetat, sunt blonde.
Şi femeile roşcate natural sucesc minţile bărbaţilor, întrucât 23% dintre cele intervievate au declarat că nu au fost fidele iubiţilor lor. Pe locul imediat următor se situează şatenele, care înşeală în proporţie de 20%.
Femeile cel mai puţin tentate să întreţină relaţii paralele sunt brunetele. Pentru acest studiu, doar 11% dintre brunete au mărturisit că şi-au înşelat partenerii.
De asemenea, 43% dintre cei care şi-au expus poveştile amoroase şi au declarat că au fost înşelaţi, atât bărbaţi, cât şi femei, au părul şaten.
„Fiecare din noi a apreciat, la un moment dat, alura unor idoli feminini, dată în mare parte de culoarea părului şi de coafură. Acest studiu ne arată o realitate interesantă, şi anume măsura în care culoarea părului partenerului joacă rol în tendinţa sa de a fi infidel”, spune conducătorul acestei cercetări, James McGibney.