Capital Top 100 Manageri. Marius Moise, CFO Schaeffler România: „Performanța echipei noastre se traduce prin cifre”

Capital Top 100 Manageri. Marius Moise, CFO Schaeffler România: „Performanța echipei noastre se traduce prin cifre”

Pe data de 23 aprilie a avut loc Gala Capital, Excelență în Management. În cadrul evenimentului Marius Moise a fost unul dintre laureați la categoria Director Financiar. Acesta a primit premiul pentru Excelență în Leadership Financiar la compania Schaeffler România.

„Bună seara! Acest premiu reprezintă un motiv de mândrie, atât pentru mine cât și pentru echipa mea fără de care cu siguranță nu aș fi fost astăzi aici, echipa Schaeffler România. Pentru cei care încă nu ați auzit de Schaeffler România, suntem o companie din Brașov cu peste 5.000 de angajați și care producem de peste 20 de ani rulmenți pentru diferite aplicații industriale cât și componente pentru industria auto. Performanța echipei noastre se traduce prin cifre, și cum într-o multinațională cu o cifră de afaceri de peste 650 de milioane de euro anual, sunt mulți indicatori, ca atare foarte multe cifre. Provocarea mea este și va rămâne în continuare să fac ca aceste cifre să conteze. Anume, noi echipa de management să putem lua cele mai bune decizii în momentele potrivite. Vă mulțumesc!”, a declarat Mariu Moise pe scena Capital.

În funcția de Chief Financial Officer (CFO) la Schaeffler Romania, una dintre cele mai puternice companii în domeniul motion technology. Marius Moise are o carieră solidă în cadrul companiei, demonstrând de peste 9 ani competențe și abilități deosebite în diferite poziții cheie, evoluând constant și contribuind la succesul Schaeffler. 

5.000 de angajați

Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center.

Ne puteți urmări și pe Google News

Schaeffler este o companie în continuă creștere și dezvoltare, cu un accent și mai puternic în această direcție în 2024, în special pentru locația din România. „În acest context, acțiunile echipei mele se vor îndrepta în direcția armonizării proceselor financiare, a implementării unui nou sistem de urmărire a costurilor și de aliniere a situațiilor financiare. Vom pune în continuare accent pe gestionarea eficientă a riscurilor și pe identificarea oportunităților de creștere, astfel încât Schaeffler România să îți mențină poziția de lider pe piața”, menționează Marius Moise.

Proiecte cheie Schaeffler Romania

În ceea ce privește proiectele cheie, aflăm de la CFO-ul companiei că „în lumea finanțelor, orice acțiune se transformă într-o piesă strategică. Proiectele de investiții sunt adevărate provocări pentru că nu cer doar cunoștințe financiare, ci și o viziune clară și capacitatea de a gestiona fluctuațiile pieței și schimbările de mediu. Aceste provocări devin și mai mari pentru departamentul pe care îl conduc atunci când ne uităm la cifrele care vorbesc în numele performanței companiei Schaeffler România: avem o cifră de afaceri de aproximativ 650 mil. Euro anual, cu investiții constante, care cumulează peste 800 mil. Euro în cei peste 20 de ani de existență ai companiei la Brașov. Aceste cifre sunt gestionate și administrate pentru mai mult de 30 de departamente și segmente de producție din toată fabrica, de la strategii de bugetare, la strategii de costuri și investiții.” 

Evenimentul este organizat cu sprijinul: RECICLAD’OR, PHILIP MORRIS ROMÂNIA, CATENA, APOLODOR, ALEXANDRION GROUP, REWIRE INTERIOR DESIGN ȘI GALERIA ROMANĂ.

Parteneri media: www.evz.ro, www.infoactual.ro, Evenimentul Istoric, www.infofinanciar.ro și www.edituradecarte.ro

Evenimentul poate fi vizionat integral pe pagina de Youtube Hai România.