Candidatura lui Oprescu a fost contestată din nou

Candidatura lui Oprescu a fost contestată din nou

O femeie a depus astăzi o contestaţie la Tribunalul Bucureşti împotriva lui Sorin Oprescu, în care susţine că acesta candidează în mod fraudulos. După ce au analizat plângerea, judecătorii tribunalului Bucureşti au respins-o. La şedinţă a fost prezent şi Sorin Oprescu, însoţit de avocaţii săi. Doina Mocanu a declarat că Oprescu s-ar fi folosit pentru listele de semnături de datele pacienţilor de la Spitalul Municipal şi cere în ajutorul celor spuse, o analiză grafologică făcută prin sondaj.

Avocata Doinei Mocanu a declarat că totul se bazează pe o temere a femeii.

Managerul Spitalului Universitar, Gheorghe Iana, a demarat o anchetă pentru verificarea CNP-urilor înregistrare la spital şi pentru compararea lor cu cele de pe listele de semnături, în urma declaraţiilor Doinei Mocanu.

La ieşirea din sala de tribunal, Doina Mocanu a precizat că nu este implicată în niciun partid politic şi că a făcut această sesizare ca simplu cetăţean.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este pentru a doua oară când Sorin Oprescu ajunge la mâna Tribunalului Bucureşti în drumul său spre Primăria Capitalei.

Săptămâna trecută, judecătorii i-au respins contestaţia împotriva deciziei Biroului Electoral Municipal de a-i anula candidatura. Oprescu a avut câştig de cauză abia după ce s-a judecat la Curtea de Apel. 

Decizia Curţii de Apel Bucureşti îi permite lui Oprescu să rămână în cursa electorală pentru funcţia de primar general al Capitalei. 

Între timp, Doina Mocanu a contestat la Tribunalul Capitalei candidatura lui Sorin Oprescu.

(10:00)

Instanţa a respins contestaţia

Tribunalul Bucureşti a respins plângerea privind candidatura lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.             Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti în termen de 24 de ore. Citiţi şi "Sorin Oprescu, reanimat la Curtea de Apel"!

(12:39)