Evenimentul Zilei > Sport > Cel mai MARE SECRET al unei campioane MONDIALE. Lumea sportivă este ULUITĂ
Cel mai MARE SECRET al unei campioane MONDIALE. Lumea sportivă este ULUITĂ

Cel mai MARE SECRET al unei campioane MONDIALE. Lumea sportivă este ULUITĂ

Cunoscuta sportivă, Lori Susan Jones, sau „Lolo” cum în spun cei apropiaţi, a făcut recent un anunţ care a surprins întreaga lume sportivă. Talentata sportivă are vârsta de 36 de ani şi încă nu şi-a început o viaţă intimă cu niciunul dintre bărbaţii care o curtează. Lolo este campioană mondială la 60 de metri garduri dar îi plac şi alte sporturi cum ar fi bobul.

Sportivă talentată, care a terminat facutlatea şi a urmat o carieră în atletism, Susan e specialiată în probele de 60 şi 100 de metri garduri, unele în care, de-a lungul timpului, a obţinut performanţe excepţionale, potrivit prosport.ro

Dar viaţa de sportiv i-a pus "obstacole" în cea privată. Pe plan personal, a cunoscut mai mulţi bărbaţi, a avut mai multe relaţii, dar…nici una nu s-a finalizat, după cum anunţă chiar "Lolo": "Îmi plac mult bărbaţii, dar, pur şi simplu, ceva nu merge. Cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să rămân virgină. A fost mai dificil decât să mă antrenez pentru Jocurile Olimpice sau să termin facultatea”, spune Jones, care anunţă că-şi va începe viaţa sexuală abia după ce se va căsători.

Până la 36 de ani, Jones a câştigat 14 titluri de campioană a Statelor Unite ale Americii în timpul colegiului absolvit la Universitatea de Stat din Indiana. Apoi, a făcut pasul spre atletismul profesionist şi a câştigat campionatele naţionale în 2007, 2008 şi 2009, dar şi Campionatul Mondial în 2008 şi 2010, toate performanţele venind în proba de 60 de metri garduri.

La Jocurile Olimpice de la Beijing, 2008, era marea favorită la câştigarea medaliei de aur în proba de 100 de metri garduri, dar s-a împiedicat la ultimul obstacol şi a terminat doar pe locul al şaptelea. Deţine, de asemenea, recordul mondial în cursa de 60 de metri garduri cu un timp de 7,72 secunde. Este campioană mondială la Saint Mortiz (2013), în proba de bob, şi a participat şi la Jocurile Olimpice de la Soci (Rusia, 2014), unde a terminat pe locul al 11-lea.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.