Campanie electorală cu împușcături în Ilfov. În trei localități din județ, alegerile sunt marcate de conflicte de proporții între taberele politice. Mascații au intervenit pentru a supraveghea secțiile de votare din localitatea Șindrilița, după ce, în campanie, mai mulți susținători ai politicienilor au fost implicați într-un conflict în care s-au tras mai multe focuri de armă.

Focuri de armă între taberele politice

În trei comune din județul Ilfov – este vorba despre Șindrilița, Piteasca și Găneasa -, la secțiile de votare s-au prezentat jandarmi și agenți de poliție care supraveghează procesul electoral.

Aceștia au fost solicitați să intervină la fața locului, în urma unui conflict care a luat naștere în campania electorală între mai multe persoane cu viziuni politice diferite.

Astfel, în fața unității școlare din Piteasca, polițiștii și jandarmii patrulează pentru a garanta siguranța românilor care s-au prezentat la vot.

Românii au încercat să fraudeze alegerile

Incidente au avut loc, duminică, 27 iunie, și în județele Olt și Galați, unde autoritățile au fost solicitate să intervină ca urmare a tentativei unor mai mulți români de a frauda alegerile electorale.

În județul Dolj, agenții de Poliție au fost alertați după ce o femeie în vârstă de 33 de ani a depus un număr de 72 de cereri pentru o urnă mobilă, cu scopul de a frauda alegerile electorale.

Documentele au fost însoțite de copii după cartea de identitate, dar și de adeverințe medicale eliberate de cadre medicale de familie.